UA to Canada CUAET
-
Спасибо большое! Тоесть мы смело можем купить билеты и лететь всей семьей ? Мы планировали в Торонто . И как оформить этот ЕТА ? На месте или как то заранее ? Спасибо огромное еще раз !
-
Добрий день, підскажіть будь ласка мені і моїм дітям ( від першого шлюбу )відкрили візи по програмі Cuaet. Тепер я одружена з французом більше 7 років . Коли пробували його додавати на візи то автоматично його видаляло . Я думала , що ця програма лиш для українців . Можливо ще якось одержати візу йому по цій програмі ? Дякую
-
Ну спасибо, подбодрили😂😂😂. Шучу конечно...😉
-
просто апдейт, если кому-то интересно: моя мама забрала паспорт (подавались как worker в апреле) и визу поставили до конца действия паспорта (до 2030 года!). я рада, потому что мне не хотелось её подавать опять через 3 года 😅 (знаю, что WP и виза, это два разных документа и срок в WP будет другим).
-
Це я розумію, але сроки інші ніж по куает. Та й інші ніж по лонгації візи.
-
Тоді в нас така сама ситуація,нам сказали що з нами зв‘яжуться за декілька тижнів,але вже пройшло більше місяця.Я збираюсь писати листа до мера і також до міністрів.Одній жінці з Калгарі допоміг їхній мер.
-
Я теж чекала 7 місяців. Він тільки 6... тож... будемо чекати далі.. Була ще надія на мандамус, але можливо ще зарано або він і не допомагає зараз..
-
Мне чего-то вот именно ваша мысль с утра в голову пришла. Это не сарказм, я просто с утра сообщения от знакомых почитала и подумала, что получается только продлевать надо. Учитывая, что Backlog месяц не обновляется.