UA to Canada CUAET
-
Мне чего-то вот именно ваша мысль с утра в голову пришла. Это не сарказм, я просто с утра сообщения от знакомых почитала и подумала, что получается только продлевать надо. Учитывая, что Backlog месяц не обновляется.
-
Доброго... Вот задумалась, если въезд до 31 марта, то не могут же они дать ответ в последний день. Должен же быть, какой-то диапазон. Ну к примеру, у большинства выходит около месяца (иногда более) получить саму вклейку. А кто без паспортов ждут одноразовый документ для въезда, судя по тому, что пишут люди в среднем два месяца. Получается, моя логика, что либо, как минимум по факту до января должны закончить со всеми рассмотрениями. - Либо наоборот продлить.... У кого какие мысли?
-
Ні, все зробити тут
-
Це нормально. Ми чекали пів року
-
-
взагалі то якщо він одружений на українці то він має пріоритет але це не важливо, мій тато вже 7 міс чекає на візу, у нього україньский паспорт
-
Наприклад, у дитини закінчився термін дії паспорта та візи. То дитині що, треба буде виїхати з країни? На це є пролонгація візи для дітей. Але як і що, я не знаю. Й хочу дізнатися.
-
Я вже в Канаді, а чоловік чекає на візу. Ну як відмовили, просто годують "завтраками" (перетелефонуйте через 2-3 тижні, Ой, ще в процесі, ой перетелефонуйте ще через 3-4 тижні... і т.д.), тому що він не українець і не є пріоритетним для нашої програми CUAET...
-
Вибачте, не розумію питання
-
А щодо пролонгації візи на дитину? Ніде тут не знайшов інформацію.
-
Вам потрібно вʼїхати до 31 березня 2024, щоб отримати по CUAET всі пільги, їх багато. Ворк перміт на 3 роки, гроші від держави, бенефіти по медицині
-
Дякую за відповідь
-
покажіть скрін ваших відповідей, там де ви відповідали на запитання.