UA to Canada CUAET
-
Да, работает, но у супруга должна быть работа, а не только wp
-
це ircc account, а не портал. це абсолютно різні речі. ви подавались з порталу, зайдіть туди і подивіться що у вас з заявкою. biometric letter приходить у кабінет, а не пошту. portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
по номеру ви і не можете привʼязати заявку. такої опції немає на порталі, тільки на ircc account, але ви не подавались з аккаунту. як ви могли здавати біометрію, якщо заявка не відображається? ви же якось отримали biometric instruction letter.
-
Питання щодо work history при заповнені EE. Маю OWP, як і всі, по CUAET. Розумію що на питання “do you have a valid job offer” повинен відповісти ні, так як не маю LMIA. Але тоді не дуже зрозуміло, чи мені просто писати мій канадський стаж в work history разом з закордонним досвідом? Не зрозуміло як будуть рахуватися бали. Тому що в CRS калькуляторі є окремі питання про foreign experience та Canadian experience. Тож там логічно що бали рахуються автоматично. В ЕЕ після того як обираю що в мене немає джоб оферу, в мене є можливість тільки писати всю мою роботу в одній категорії. Чи система нарахує додаткові бали якщо я пропрацював більше року в Канаді? Знаю наче тупе питання. Але заплутався через те що в CRS калькуляторі канадський досвід та закордонний розмежовували двома різними питаннями, а тут ворк хісторі просто однією категорією.
-
вы просто профиль заполните до конца как есть, и все увидите, сколько баллов и за что. его можно редактировать и после подачи, не ошибетесь
-
Тобто цього достатньо для системи щоб цей досвід автоматично в канадський перерахувався? (Знову ж таки, логічно мислячи я розумію що так і є) просто дуже дивно що канада там просто в списку разом з іншими країнами. Ніяк окремо це питання не винесене. Дякую за відповідь
-
Вы указываете страну работы
-
О дякую. Не знав що там буде видно бали одразу. Тоді і справді легше.
-
У нас была такая ситуация, заявку подавали было 17 лет, а паспорт на вклейку отправили, когда уже исполнилось 18. Визу вклеили без проблем, биометрию не сдавал. Единственное, с чем столкнулись, в аэропорту при посадке на самолёт спросили почему нет биометрии. Больше вопросов нигде не возникло, WP получил в Торонто)