UA to Canada CUAET
-
добрий ранок. чи є тут ті, хто планує летіти але ще не купили білети? можу запропонувати білети зі знижкою компанією WestJet(купила білети і за сімейними обставинами не можу полетіти, а повернути кошти не дають) кому цікаво пишіть в пп, можу надати деталі
-
спочатку перевірте, чи дозволено змінювати імʼя в квитку. плюс це не безкоштовно.
-
Доброго дня! Віза CUAET була вклеєна в паспорт терміном до 2025 року. Відповідно віза до 2025 року.Вже є новий пас до 2033. Як вже з'ясувалося при першому заїзді WP зможуть видати на три роки. Тобто якщо заїду на початку 2024 року, то WP буде до 2027. Питання. Чи можна потім у Канаді якимось чином продовжити візу та достати налепку нового паспорта хоча б на термін дії WP?
-
ознайомтесь із закріпленим повідомленням
-
Так залишти кошти на майбутне може купити квитни на іншу дату
-
деньги с вас берет именно визовый центр, а не кто-то другой, поэтому важен только момент попадания паспорта в VAC. а об этом вам скажет почта при отправке, если вы почтой отправляете, или же вы об этом сами знаете, если лично отнесете
-
не буде збору, лиш доставка
-
Тогда о какой визе речь ?🤔
-
Вы сдали биометрические данные ? Это письмо полученное Вами 13 марта
-
Да, отправка паспорта на вклейку визы.
-
Подскажите пожалуйста, мне просто нужно отправить свой паспорт, я верно понимаю?
-
Идти сдавать биометрию. Это просто запрос на сдачу биометрии. После сдачи, продолжать ждать апрува.
-
Речь о биометрии )
-
I was referred to this platform by a friend online . I thought it was a scam company,but I was moved to try with $200 and I earn $1,850 as my profit after trading by @Miss_Khali I just want to share this with people in this group so you guys can make money online , I'm a living proof , contact the admin and ask her, how to get started JOIN GROUP JOIN GROUP