UA to Canada CUAET
-
Вікно відкриєте та покурите, літаки ж так працюють
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка якщо паспорт реквест прийшов а не встигли відправити паспорт на вклейку візи протягом 30 днів війде так що на 35 - 36 день він дійде до візового центру візу вклеють?
-
Може в тамбурі покурити щоб вікно не відкривати, там де стоп кран червоний
-
вам буде дозволено курити тілько шкіряну сигарету
-
Зможете тіки вам прийдеться отримати візу робочу до Канади, якщо є в Канаді роботодавець який має дозвіл та вакансію на яку нейдуть канадці то проблем не має
-
Так работайте в Польше и не сидите на бенефитах 😂 и не будет Вам волнения..
-
Но это не правда….
-
Як громадяни третіх країн ми чуємо чимало поляків, які говорять нам негативні речі про Бандеру та українських біженців. Ми вважаємо, що українським біженцям тут не раді. Самі вони також відносно відразливі для сторонніх. Ми сподіваємося, що відкрита та інклюзивна країна може бути використана як пункт призначення для іммігрантів.😕
-
Якщо ви живете тут більше року або маєте друзів поляків, ви знатимете, що вони насправді думають. Ці переважаючі погляди можуть впливати на рішення уряду та створювати невизначеність щодо нашого майбутнього. Ви можете проводити публічні онлайн-опитування. Таким чином ви отримаєте об'єктивну оцінку. Польща багато зробила для України, але це не впливає на упередження багатьох людей.
-
Будьте благодарны полякам и Польше, которые приняли и принимают наибольшее количество украинцев. И через которых проходит в Украину всё: от гумпомощи до военной техники.. стыдно должно быть..
-
Ерунду вы пишете. А как те, кто в 2014-2015 году переехал и выжили без помощи и пособий? Нашли работу, подались на карту побыту, выучили язык и спокойно себе живут в Польше легально. Так что не нагнетайте. Если вы не успели воспользоваться программой CUAET, то теперь только подача на канадскую визу на общих основаниях.
-
Насправді, це не думка більшості, в мене тато живе та працює в Польщі, і я неодноразово там був. Він отримав карту побиту ще до війни і зараз легально там працює. Польська мова не є важкою, її легко можна вивчити за декілька місяців (особливо, якщо перебувати в середовищі). Поляки дуже толерантно ставляться до неправильної вимови і підтримують українців, якщо ті показують свою повагу до їхньої культури та мови, а не качають права. Як на мене, Польща, це найлегша країна для еміграції
-
Підкажіть будь-ласка, як правильно відкрити рахунок в банку для отримання фін.допомоги - окремо чоловік на себе а дружина на себе? І є дитина. Чи я відкриваю тільки на себе, (дані чоловіка при відкритті рахунку треба вказувати?) а при заявці онлайн на допомогу вписую всіх трьох? Ситуація у нас досить не стандартна. Work permit маю тільки я, у чоловіка і сина visitor records але з поміткою cuaet (вони заїхали з е-та візою) UCI номери є у обох, прийшов мені мейл із цими номерами. Тобто на них я так зрозуміла теж можу подавати на ці виплати? Дякую за відповідь, якщо у когось схожа ситуація