UA to Canada CUAET
-
Насправді, це не думка більшості, в мене тато живе та працює в Польщі, і я неодноразово там був. Він отримав карту побиту ще до війни і зараз легально там працює. Польська мова не є важкою, її легко можна вивчити за декілька місяців (особливо, якщо перебувати в середовищі). Поляки дуже толерантно ставляться до неправильної вимови і підтримують українців, якщо ті показують свою повагу до їхньої культури та мови, а не качають права. Як на мене, Польща, це найлегша країна для еміграції
-
Підкажіть будь-ласка, як правильно відкрити рахунок в банку для отримання фін.допомоги - окремо чоловік на себе а дружина на себе? І є дитина. Чи я відкриваю тільки на себе, (дані чоловіка при відкритті рахунку треба вказувати?) а при заявці онлайн на допомогу вписую всіх трьох? Ситуація у нас досить не стандартна. Work permit маю тільки я, у чоловіка і сина visitor records але з поміткою cuaet (вони заїхали з е-та візою) UCI номери є у обох, прийшов мені мейл із цими номерами. Тобто на них я так зрозуміла теж можу подавати на ці виплати? Дякую за відповідь, якщо у когось схожа ситуація
-
Это вы для себя должны решить, вам два счета в банке нужно или один. При подаче на помощь для всех членов семьи можно указать один номер банковского счёта.
-
Там виза вклеена на листочек В любом виде без визы даже на самолёт не пустят
-
а как же foil les ?
-
Добрый день! Как отрравить доп. документы, если уже отправлял один про просьбе Канады? Там просто пропала кнопка, хочу отправить документ об измене статуса семейных отношений
-
Да,можете.