UA to Canada CUAET
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, такая ситуация: подавал жену на cuaet, но пришел отказ. Сейчас уже я так понимаю нет возможности податься заново. Как вы думаете, можно ли как то возобновить процесс пересмотра первой заявки или как то ее оспорить? Буду благодарен за любую информацию. Спасибо.
-
Для процесу отримки нового процесу може знадобитися декілька місяців🙄
-
подскажите в монреале чаще аренда в $ или cad обычно? тк часто пишут $ имеется ввиду $ сша в таком случае?
-
ви навіть не розповіли про причину відмови, яку пораду ви тоді хочете почути?
-
Доброї ночі! Підкажіть, будь ласка. В мене прийшов запит на додаткові документи. Щодо часових меж, коли я маю надати ці документи, в листі написано, що «відповідно до часових меж, зазначених в вашому онлайн акаунті». Усе обшукала, ніде не знайшла. Можливо, хтось знає, де зазначається цей термін. Заздалегідь вдячна.
-
я розумію, що чим раніше. Про 30 днів здогадуюсь із попереднього досвіду. Але хотіла б точно знать, де шукать, щоб переконатися
-
дякую!🌺
-
Доброї ночі. Маємо запрошення на вклейку візи, підкажіть де можна зареєструватись на вклейку? Цей сайт не реєструє, викидає постійну помилку⬇️ www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisterUser
-
у розділі про cuaet program delivery на оф сайті написано: The department may issue procedural fairness letters to non-compliant applicants from whom we have not received a response to allow 30 days to submit requested documentation or information. загалом, при будь-якому запиті завжди стандартний строк — 30 днів.
-
Такий результат