UA to Canada CUAET
-
Для процесу отримки нового процесу може знадобитися декілька місяців🙄
-
подскажите в монреале чаще аренда в $ или cad обычно? тк часто пишут $ имеется ввиду $ сша в таком случае?
-
Найшвидше в такому випадку отримати довідку на повернення в Україну в консульстві (робиться в той же день), а потім в Україні податись на прискорене виготовлення нового закордонного паспорту (3-10 днів).
-
ви навіть не розповіли про причину відмови, яку пораду ви тоді хочете почути?
-
всегда можно поехать в украину и сделать срочный паспорт за неделю в дп документ. вам в любом случае нужен паспорт, если у вас его нет
-
в канаде валютой является канадский доллар
-
чем раньше, тем лучше. 30 дней обычно
-
Доброї ночі! Підкажіть, будь ласка. В мене прийшов запит на додаткові документи. Щодо часових меж, коли я маю надати ці документи, в листі написано, що «відповідно до часових меж, зазначених в вашому онлайн акаунті». Усе обшукала, ніде не знайшла. Можливо, хтось знає, де зазначається цей термін. Заздалегідь вдячна.
-
нигде. практика предыдущих запросов
-
я розумію, що чим раніше. Про 30 днів здогадуюсь із попереднього досвіду. Але хотіла б точно знать, де шукать, щоб переконатися
-
t.me/UAtoCanada/255742
-
А нужно ли при этом отправлять дополнительные скрины нового паспорта перед его отправкой или нет ?
-
𝘐 𝘮𝘢𝘥𝘦 𝘴𝘶𝘤𝘤𝘦𝘴𝘴𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘪𝘵𝘩𝘥𝘳𝘢𝘸𝘢𝘭 𝘰𝘧 $3,000 𝘺𝘰𝘶 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘣𝘦𝘦𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘣𝘦𝘴𝘵, 𝘐 𝘢𝘭𝘸𝘢𝘺𝘴 𝘵𝘩𝘢𝘯𝘬 𝘮𝘺 𝘧𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥 𝘴𝘰 𝘮𝘶𝘤𝘩 𝘧𝘰𝘳 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘦 𝘵𝘰 𝘺𝘰𝘶, 𝘕𝘰𝘸 𝘐'𝘮 𝘥𝘦𝘱𝘵 𝘧𝘳𝘦𝘦. Click below to register ⬇️⬇️ t.me/+zqh4DEdGX9lmMjM0
-
Спасибо
-
дякую!🌺
-
Доброї ночі. Маємо запрошення на вклейку візи, підкажіть де можна зареєструватись на вклейку? Цей сайт не реєструє, викидає постійну помилку⬇️ www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisterUser
-
у розділі про cuaet program delivery на оф сайті написано: The department may issue procedural fairness letters to non-compliant applicants from whom we have not received a response to allow 30 days to submit requested documentation or information. загалом, при будь-якому запиті завжди стандартний строк — 30 днів.
-
Такий результат
-
все выдает. какая страна у Вас? я зашла по Вашей ссылке После регистрации может писать что-то вроде 'такой пользователь уже существует" или ещё что-то подобное - заходите на свой email и активируете аккаунт. И только потом сможете зайти
-
Кто подскажет, 1. через какой период после НЕсдачи вовремя биометрии - приходит отказ по заявке? 2. Кто-то сдавал в последнее время после закрытия программы? 3. В визовом центре не говорят, что уже поздно?
16 Jan 2023, 06:08
218773/288154
3 days ago