UA to Canada CUAET
-
Не проблема звісно, але потрібно виписку з банку про стан рахунку, їхати в консульство , і ще деякі формальності, тому люди й скористались можливістю оформити візи, бо це майже як безвіз в Європу, який Україна отримала ще здається після 2004 року. Точно не памʼятаю.
-
ще раз, для тих, хто не вміє користуватись гуглом. програма CAN+ існує для тих, у кого раніше була віза в Канаду. заявники можуть НЕ подавати proof of funds і розглядаються в прискореному режимі. я 3 роки назад саме так і отримувала візу повторну. це зайняло декілька днів. якщо ви хочете бути туристом — подавайтесь на туристичну візу. ось так просто це працює. а то ви хочете, щоб Канада вам на все життя візу дала, чи як?
-
если вы обратитесь к официальным источникам вместо непонятных сайтов, то обнаружите, что больше половины этих документов не нужны. повторяю, мы это делали сами, не раз
-
Ви наче не чуєте. Ви не знаєте, що буде потім. Ніхто не знає. Що б ви собі не думали - ви не можете знати точно. Ніяк. І гугл тут не допоможе. Куает дала найпростіший шлях. Рівний практично для всіх. Я, скажімо, не міг би мати візу в Канаду ніколи раніше, і майже певен, що не міг би ніколи пізніше. А сьогодні маю. Саме завдяки ідеї та її реалізації в куает. Поїду - не поїду, діло десяте. Мені головне, що я маю цю ОПЦІЮ. Маю вибір. І не вам мені чи будь-кому іншому вказувати, з чим я маю «визначитися». Це моя і будь-чия інша справа. Але точно не ваша. Тут до гадалки (в гугл) не ходи.
-
Так без куает у мене б не було цієї візи) Її просто б не було. І, ні, мені на все життя не треба, тих 5 років, на які дали, цілком вистачить. Суть не в тому. Це діалог не про те, хто й чого хоче. А про те, що куает була унікально зручною програмою, яка дала змогу отримати візу навіть тим, хто на це й мріяти не міг. А що буде завтра - ви не знаєте :)
-
вибачте, я українські неофіційні сайти не використовую для пошуку інформації. не кажучи вже про те, що бронювання квитків не те, що не потрібно, а буде зайвим. так як це розцінюється як тиск на візового офіцера.
-
а вы знаете?) вы пробовали подавать заявки до cuaet и вам отказывали?
-
Тоді вже легше)
-
розмова була лише про строки дії візи, якщо ви не побачили. якщо вам вистачить, то не розумію до чого тут це обговорення. суть повідомлення була проста — після візи куает, отримати тур візу буде не складно. якщо людина дійсно турист, а не хоче поїхати в Канаду нелегально попрацювати.
-
Так, відмовляли. У мене нема нерухомого майна і родичів, тому відмовляли у всіх візах. Типу, я не прив'язаний до країни нічим. Таке. І те, що в мене понад 20 країн за плечима, сотні туристичних і робочих поїздок, не було аргументом :) Ні, я не знаю майбутнього. Саме про це я й кажу: людська психологія не так працює – навіть якщо є якісь міркування, яким МОЖЕ бути завтрашній день, у своїй мотивації людина завжди виходить із того, яким є день сьогоднішній. Сьогодні була куает - нею скористалися, бо вона давала опції. Людині завжди психологічно комфортніше, коли єопції, і чим більше, тим краще. От є сьогодні віза - хай буде. І ніхто не зобовязаний ні з чим визначатися. Для когось вона - сенс життя, можливо, а для когось – просто красива наклейка. Всі ці кейси однаково важливі і мають право на життя.
-
в мене теж не було нерухомого майна і родичів. вони і не потрібні для отримання візи. по-перше, ніде не просять завантажувати документи на майно, по-друге які саме родичі потрібні?) я отримала візу в Канаду в 2019 році маючи лише $2000 на рахунку і теж десь 25 країн. причин у відмові може бути багато — наприклад нелогічна мета подорожі, недостатньо грошей на рахунку для тривалості подорожі і тд. зазвичай вони відмовляють у випадку, якщо щось виглядає нелогічно або підозріло. я ще й отримала візу в Канаду через півроку після відмови в американській. тобто початкові умови в мене були так собі.
-
Так у меня есть 30 дней оспорить решение и попробовать восстановить , отказ пришел 17 сентября
-
Ребята, подскажите пожалуйста , 17 сентября родителям пришел отказ по суает , не сдали биометрические данные в течении на 30 дней, прошло 42 дня, у мамы был просроченный паспорт, в Израиле сдали документы на новый, очередь ловили аж в апреле, в посольство пошли 3 июля, анкету на суает заполнили 1 июля , мамин старый паспорт изъяли, внутренний у неё остался дома , хочу приложить все доказательства, фото, скриншоты имейлов с вфс, что они хотят , чтоб мы дождались новый паспорт и так пришли сдавать биометрические данные и что просрочка 30 дней нам не грозит отказом в визе и написать письмо в кризисную форму про реконсидерейшн и написать напрямую через вебформу на офис , который рассматривал заявку, чтоб они точно прочитали , что это были обстоятельства на которые мы не можем повлиять, единственное не могу найти ссылку на вебформу в офис, не подскажете где искать?...
-
http://www.knigomania.net
-
Добрый день! Есть по поиску про доверенность, но не нахожу в каком виде она должна быть, можна ли выслать её скан по електронке получателю или только почтой оригинал отправлять?