UA to Canada CUAET
-
ніхто точно не скаже, які саме критерії. скоріше всього відсутність якихось деталей бекграунду, які потрібно перевірити. тобто це аппрувал візи системою, як я здогадуюсь із того, як проходить процес. а коли приходить original passport request — це вже візовий офіцер завершує увесь процес і схвалює заявку сам. це робиться для пришвидшення розгляду заявок. до куает не памʼятаю, щоб взагалі так було.
-
Саме так в мене й було - gcms system і worker Visa на 10 років, до кінця дії паспорту. Ви абсолютно праві. Я візу свою ще весною отримував, весь процес від заповнення анкети й до отримання паспорта з вклеєною візою зайняв десь біля 1,5 місяців. Думаю так швидко через те, що я подавався сам + не проходив службу в армії або в інших силових структурах, тому рішення було так швидко.
-
коли validity приходить майже одразу, а original passport request не приходить за ним протягом декілька днів, а значно пізніше, це означає, що у візі буде скоріше всього gcms system і віза до кінця строку дії паспорта.
-
Ага, спасибо за ответ, теперь понятно:) Когда я на свою визу сдавал биометрию, мне BVL пришёл на следующий день после сдачи, поэтому я ошибочно подумал, что он должен сразу приходить. Ещё раз спасибо за объяснение!
-
многие путают причину и следствие - BVL приходит к концу рассмотрения заявки, если оно до сих пор не пришло - значит заявку все еще не рассмотрели. писать не надо
-
Добрый день. Если мама сдала биометрию 22 сентября, но до сих пор не пришёл Biometric Validity Letter, нужно писать в кризисную форму или ещё подождать? В самом кабинете, информация о сдаче биометрии есть, нет только самого BVL.
-
можливо ви багато подорожували, це як плюс так і мінус) особливо, якщо довго були відсутні в Україні. тут потрібен баланс) тому вони і кажуть, що немає прив’язок до країни. квартира точно не є вимогою і ніколи не була. тоді візу неможливо було б отримати і мені) я взагалі була незаміжня і без нічого (в плані нерухомості, половину квартири не рахую)). але зараз, звісно, ні до чого обговорювати минуле — тим більше у вас вже є віза. але, повторююсь, повторно отримати візу в Канаду набагато легше. я сама через увесь процес від 2х віз до PR пройшла, тому трохи знаю.
-
Тут навіть не сперечаюся, я не зразок логічності, міг щось і дурне вказати в анкеті. Але це все було, правда, відчутно давніше, ніж 2019. Просто мені найбільше запамяталося це: офф зе рекорд, візу не дамо, бо в тебе нема квартири, батьків чи дітей, до яких ти хотів би повернутися. П.С. Цим самим в Ізраїлі аргументували. Це ось єдині дві країни, які мене не пустили)
-
якщо ви не попереджували ircc через кризову, що не встигаєте — це ваша провина і ніхто нічого переглядати не буде. у листі написано, що буде, якщо не встигнете за 30 днів. vfs — це приватна компанія, яка обслуговує багато посольств, це не ircc і ніяким чином не впливає ні на що.
-
Об этих обстоятельствах нужно было писать сразу в кризисную форму, когда вы уже знали, что не вкладываетесь в 30 дней для сдачи биометрии. Но попробовать написать сейчас можете, попытка не пытка.
-
Да думаю буду заново анкеты подавать , те что можно после суает платные , теудатов нет у них..
-
Добрый день! Может у кого то был подобный кейс? Семья. Супруг родом с Украины но с гражданством рф, супруга гражданка Украины, дети 18 и 21 граждане рф. Живем в рф. Визы по CUAET получили в конце декабря 22-го года. Пока не выехали - непонятно что с работой там, удаленно ее походу - не найти (месяца три жил в LinkedIn - безрезультатно), младшая заканчивает школу в рф - нет смысла срывать ее на этом этапе. Вопрос: 1- правильно ли я понимаю что у нас у всех возможность приехать по CUAET сохраняется до 31.03.24? 2- у нас, кроме супруги, паспорта рф где виза действуют по фев 2025 года - что делать если мы въедем, допустим в конце этого года, начнем там жить и работать, а паспорта с визой кончаются в фев 2025? На смену им оформлены уже другие, но они чистые. Уезжать? Большое спасибо.
-
Добрый день. Точно знаю что после 15-го июля они закрыли срок истечения заявления на сдачу биометрии