UA to Canada CUAET
-
Смотря в какой вы провинции
-
В процесі процедури на PR -в Канаді. Ми повинні дочекатись статусу для початку?.. і програми? Але, яким чином вони можуть прибути і по якій візі в Канаду? ?????
-
для початку їм потрібна віза, якщо ще не отримали. якщо ви є permanent resident або Canadian citizen, ви зможете зробити їм статус permanent resident, деталі цієї програми будуть скоро. вони повинні будуть знаходитись в Канаді під час подачі.
-
Привіт. Підскажіть будь ласка, за якою програмою мені можна забрати батьків до Канади з України, їм за 65. 😌
-
здати біометрію ви можете, але заявка вже закрита, вам відмовлено. потрібно подаватись заново, вже не по програмі куает. в закріпленому все написано. якщо вас приймуть по старому запрошенню на біо і ви здасте біометрію, то платити за біометрію при повторній подачі не потрібно буде, так як вона діє 10 років. biometric instruction letter у вас в кабінеті знаходиться, його неможливо не побачити, якщо заходити в свій аккаунт хоча б інколи.
-
Привіт, скажіть будь ласка, мені приходив лист 6 червня здати біометрію, нажаль він прийшов у спам я не побачив його, а потім 11 липня що я не підходжу по вимогам. Чи якимось чином можливо податись на біометрію ? Чи без варіантів? Дякую вам за відповідь
-
кризова форма, посилання в закріпленому. у вашому листі-запиті було написано, що можливо завантажити лише один файл один раз. зараз тільки через кризову. якомога швидше.
-
тому що вся інформація є на сайті та в закріпленому повідомленні. а також існує пошук по чату. в правилах чату написано, що спочатку потрібно ознайомитись з усією інформацією в закріпленому, а потім задавати питання.
-
Здравствуйте. Мужу иностранцу пришёл запрос на предоставление дополнительных документов , мы загрузили все в IRCC в раздел дополнительные документы. Сейчас эта функция уже неактивна и добавить крайне важные доки уже невозможно. Куда можно ещё отправить недостающую часть документов, согласно запросу, прошу подскажите
-
інформація на офіційному сайті вас не влаштовує?
-
Доброго дня! А можна посилання на дану группу