UA to Canada CUAET
-
После 6 месяцев можно подать заявку на визитор рекорд и остаться на сколько нужно
-
С украинским загранником дешевле через Европу.
-
У меня так днём было с телефона С ноутбука норм зашла
-
Не дуже високо, здається. Точніше вже WES оцінить. Там багато від чого залежить, від строку, від кількості та які саме дисципліни вивчалися.
-
Всім привіт Підкажіть, український шкільний атестат 11 класів + 2 академічних роки училища (1 рік і 10 місяців) по спеціальності кухар, після процесу евалюації в Канаді як будуть рахуватись?
-
На каждого.
-
Спасибо ☺️ а подскажите ещё, на каждого же члена семьи надо заполнять? Ну понятно, что на 1 летнего ребёнка нечего заполнять))
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, дают ли сейчас гостиницу на первое время? Летим в Монреаль в конце октября. Заранее благодарю!
-
Дякую! Не бачу інфи про SIN тут. Його оформлювати у Service Canada з отриманим WP?
-
в закріпленому повідомленні новини по програмі куает. воно не може вмістити в собі всю інформацію про інші послуги. найшвидше отримати в Service Canada, онлайн довше.
-
t.me/UAtoCanada/219859
-
Нет, не нужно. По прилету, если попросят, сдадите
-
Усім привіт,хотів запитати я хочу поїхати в Канаду по програмі CUAET,коли я подавав документи мені було 17 років і мені одразу прийшов лист на вклейку візи, і мені не потрібно було здавати біометричні дані,але тепер коли мені 18 мені 100% потрібно здавати біометричні дані так ?