UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Хтось вже сплачував збір за вклейку візи в Бухаресті ? Якщо так , поділіться будь ласка , не можу знайти на сайті посилання 😄
-
Я клеїла Варшаву рік тому, 1500 грн за паспорт.
-
якщо більше ніж 1 паспорт вигідно звичайною поштою всі разом відправити нп 350 грн укрпошта десь 250 кажуть а там самому забрати, або знайти когось я відправляв 2 паспорти новою поштою у Варшавк 23 вересня, приїхало 26, сьогодні прийшло повідомлення, що вже готово, можна забирати от і буду їхати 13-16 забирати, але я встиг до 30 вересня подати без додаткових зборів
-
Та як правильно сплачувати , можливо хтось знає ? обираю країна Польща / Румунія далі підрозділ other applications and services і потім Verify your status or replace an immigration document і сплачуємо 30 дол Канадських , чи це не вірно ?
-
Все было верно до этого момента - сюда-то вы как и зачем попали? У вас на скрине выше реквизиты и сумма в леях
-
Были такие случаи что кому-то не дали Working Permit в аэропорту и отправили онлайн подаваться? Правда что онлайн подача может затянуться несколько месяцев?
-
Мені потрібно оплатити онлайн , а не через Свіфт Тому і мучаюсь
-
Вклеювала через дану фірму
-
Онлайн на этой странице платят только за подачу заявки и биометрию. Transmission fee платят не здесь, а в VFS и только на их реквизиты