UA to Canada CUAET
-
Всем привет Продуло шею как записаться к врачу? Нужно идти в walk in clinic? Хочу чтобы мне обезболивающее вкалоли Кто сталкивался Подскажите пожалуйста
-
Привіт. Мій файл відхилили. Вони сказали, що ми не задоволені. Чи є інший спосіб отримати візу?
-
Якщо у Вас є ще діючий перміт, з яким Вас пустять по прильоту назад до Канади, то беріть його з собою, повинні на основі нього пустити, якщо немає діючого, то Вас не пустять лише за однією візою.
-
Тільки в мене не пускає у кабінет на vfs?
-
я відпрвив самостійно новою поштою 2 паспорти 23 вересня за 350грн, посилка була доставлена кур'єром 26, 2 жовтня прийшов трекінг номер, 9 жовтня сповіщення можна забирати буду їхати 13-16 жовтня забирати самостійно
-
Спасибо большое
-
варшава-варшава личная подача и забор
-
Понял. Но хотел уточнить. Те сроки на которые вы давали ссылки были из Украины в Украину или подача в Варшеве и забирали в Варшаве?
-
срок 1-6 недель. никто не даст гарантии, что вам вклеят за 5 дней, 7 дней, 10 и тд
-
Я говорю о сроке подаче в vfs в Варшаве и забрать паспорт в Варшаве самостоятельно. Это срок без отправки из Украину и обратно. Мне говорили дня три или 5. Это так?
-
t.me/UAtoCanada/250325
-
За неделю бывает реально сделать или это фантастика?
-
t.me/UAtoCanada/256964
-
Скажите, пожалуйста, а сколько сейчас времени занимает вклейка уже готовой визы в Варшеве?
-
Здравствуйте. А где сейчас проверять статус заявки на подачу визы по куает. На старый сайт захожу не заходит. Спасибо
-
Благодарю!
-
киев сам не вклеивает. киев отправляет в варшаву на вклейку
-
Так написано же черным по белому) плюс на сайте продублировано.. что не подходит? 😁
-
Доброго часу доби! Отримали такий лист у візовому центрі у Києві. Чи обов'язково відправляти паспорта у Варшаву, чи можна вклеїти візу у Києві? Дякую.
-
Підскажіть, якщо подaвитися на work permit будучи в Канаді (post-CUAET) то можна виїхати поки чекаєш на розгляд?
16 Jan 2023, 06:08
Post 220924 of 284594
about 4 hours ago