UA to Canada CUAET
-
Hello🥙🥤
-
Лучше скажи человеку, что из себя представляет ворк пермит, чтобы суметь понять как его можно получить онлайн)
-
Добрий день! Прочитала закріплене, багато перечитала в чаті і залишилось таки питання. Чи є хто в чаті, хто вже подавав паспорт на вклейку візи в Київ? Написано, що вони відновили прийом паспортів, я почитала інформацію на сайті. Питання в тому, чи всі платять доставку 1769 гривень ? В незалежності від того, що ти в тому відділі VFS в Києві здавав біометрію? І Packagetransmission на рахунок візового центру Варшави також платить кожний? Якщо хтось вже проходив таку процедуру- буду дуже вдячна за відповіді.
-
Я з України а моя дружина громадянка Польщі .Чекаємо на народження дитини.Маю візу на 3 роки до Канади ,але коли подавався в СUAET ще не були офіційно одружені.Прошу допомогти в інформацією ,як правильно зробити ,щоб по прильоту моя дружина отримала медичне страхування по програмі CUAET. Чи на основі того ,що вона є моя дружина Може автоматично бути учасником програми ?Як виглядає по кроково ця процедура.І Чи вона летить як полька, а в айропорту пояснювати ситуацію і там приймають рішення? Чи потрібно зробити зробити якісь документи перед вильотом? Прошу тих хто має інформацію відпишіть будь ласка. Дякую
-
Дякую
-
Добрий день. Вже 3 місяці не приходить підтвердження біометрії. А точніше там в анкеті є поле де пишеться коли ти сдав біометрію, в мене це поле пусте. Писала в кртзову, ще в центр де сдавали відбитки-відповіді немає. Підскажіть, що робити? Може в когось теж була такая ситуація?