UA to Canada CUAET
-
коли подавали на візу то дозвіл був ще дійсний ,зараз термін вийшов! батько в Канаді,летимо до нього ...коли летіли в травні ,ніхто дозволу не запитував ...тому цікаво яка ситуація зараз ? і де саме запрошували дозвіл(якщо в когось була така ситуація)
-
Если не въехали, то не получите, никакие письма писать не нужно, правительство поставило срок до 31.03.24г. Что дальше, если позже влетать - написано в закрепленных
-
Хотів би почути думку на рахунок моєї ситуації, син студент навчається в Польщі, має візу по програмі, якщо він заїде в Канаду до березня, що потрібно буде йому для навчання в Польщі, робити польську візу? Чи вже краще йому приїхати коли я наприклад подалися на PR і впишу його як дитину? йому зараз 20 років, читав що до 22 років то ще діти до PR.
-
Он будет в Канаде, но вы спрашиваете, что ему нужно для учебы в Польше? Непонятен ваш вопрос.
-
В Польшу он сможет прилетать по безвизу (при наличии дней, возможность пребывать 90 дней в период 180 дней). Либо ему можно сделать польскую визу, но ее не дадут для заочного обучения, только для стационарного.
-
И, кстати, узнайте нюансы этого заочного обучения. Заочка в Польше - это съезды каждый второй уикэнд в вузе.
-
Пусть летит с вами, получит ворк пермит в Канаде и потом может вернуться в Польшу по безвизу (при наличии дней). Потом ему сложнее будет.
-
Доброго дня, якщо я не встигла відправити документи щоб візу вклеїли. Потрібно було до 30 та я працювала сутками. Чи є ще можливість це виправити? Дякую🤍🪽
-
Дякую, сподіваюся приймуть . Може на пошту до них ще написати пояснення ?