UA to Canada CUAET
-
Чи було в когось таке,що fairness letter не відкривається? Завантажує,але не відкривається,з іншими документами такого немає. 2. Чи цей лист стандартний і у всіх кому приходив одинаковий? 3. Де знайти в аккаунті вкладка для дозавантаження документів?
-
інструкція є в закріпленому повідомленні. я запитала, тому що ви написали про безкоштовні інструкції.
-
це безкоштовно, просто не хочу спамити чат, якщо це не потрібно всім, з чого ви взяли що це платно?
-
а бувають не безкоштовні інструкції?) в нас прийнято ділитись інформацією в чаті, а не писати в особисті.
-
Подати на виплату можна протягом року за умови в'їзду до березня 2024. Якщо ще знайшли в чатику безкоштовні покрокові інструкції як подати заявку, пишіть в особисті, поділюся))
-
Нет
-
У вас получилось зайти ? Я тоже не могу
-
Good day to all!! please tell me - we are flying to Hamilton International airport under the CUAET program - can we get all the necessary documents there or will we need to go to Toronto Airport?? Thank you
-
Добрый день! А ви лично относили паспорт в Дюссельдорфе?
-
At the airport you can receive documents confirming your status in Canada (work permit, study permit, etc.). All other documents, including the SIN, can be obtained directly from Hamilton. We received our SIN today at Service Canada in Hamilton. It takes about 5 minutes per person.
-
Привет! Вы записывались по итогу или без записи приезжали?
-
Мы будем 14 декабря
-
Подзвони в vfs того міста куди відправляв паспорт. Я так розумію трекінг номер тобі не приходив то краще набрати їхньому customer service і уточнити за свій паспорт
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, когда приезжаешь в Канаду нужно показать лишь визу? Или ещё какие то документы нужны?
-
Привет, получайте 3% прибыли ежедневно от инвестиций в Cryptos с еженедельными выплатами. Зарабатывайте 50% ежемесячно, сохраняя свою криптовалюту в автоматическую прибыль при увеличении стоимости биткойнов, одновременно помогая себе защитить личный домен блокчейна. вам следует посетить bitpay-crypto.com/?ref=2020 Crypto Stocks Company. Компания представляет собой полностью децентрализованную цифровую валюту, которая меняет наше представление о финансовой торговле.
-
Доброго дня. Підкажіть з чого почати щоб родиною переїхати до Канади?
-
Уже нет. Программа закрыта. Подать на визу можно на общих основаниях.
-
Добрый день, подскажите программа cuaet ещё работает, можно ли сейчас подать на визу?
-
Андроїд
-
Через компьютер тоже не заходит, либо нужно через конкретный браузер? 🤷♂️
16 Jan 2023, 06:08
221284/286223
about 5 hours ago