Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    я еще хотел бы добавить про большую разницу в администрировании импорта между ЕС и северной америкой, а так же большую разницу между администрированием VAT в EU и налога с продаж здесь (обе разницы не в пользу старого света). в связи с чем здесь нет никаких проблем с наличием все тех же французских/итальянских/швейцарских/японских/австралийских и тд продуктов в магазинах - даже если вам по каким-то причинам не нравится свежепойманный здесь лосось или лобстер.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S Z
    wrote on last edited by
    Для мене, як для великого ентузіаста домашньої готовки, якість продуктів є дуже важливим фактором, і я дійсно передчасно чув багато негативних відгуків про якість їжі у Північній Америці. На щастя, дійсність не відповідає негативним коментарям в мережі. Я би сказав, що groceries найнижчої якості у Канаді гірші, ніж у ЄС, але часто також доступніші. Продукти середньої та вищої цінової категорії принаймні не гірші, ніж у тих країнах ЄС, в яких я жив (Польща, Латвія, Німеччина). Нещодавно вивчав питання вживання пестицидів у агро-секторі Канади порівняно з ЄС - в середньому, Канада на крок позаду за забороною окремих речовин. Але різниця невелика і постійно скорочується, особливо з огляду на те, що Європа сама не хоче робити наступні кроки вперед (див. оновлення ліцензії на Монсанто в 2024). За абсолютною кількістю уживаних пестицидів і гербіцидів Канада попереду середньої країни ЄС через більший агро-сектор, але за кількістю уживаних пестицидів на гектар вона позаду цілої низки держав (в т.ч. Франції і Німеччини). Був позитивно здивований якістю ягід - які були дуже несмачні у моїх попередніх регіонах проживання (але читав, що у Скандинавських країнах із цим краще) - а також овочів, вирощених у теплицях. В Європі тепличні овочі, зазвичай, пластикові. Тут вони частіше смачні, якщо не належать до найнижчої цінової категорії. Дуже подобаються канадські норми щодо Food labeling - вони надають набагато більше інформації про речовини у складі їжі, що дозволяє робити більш освічений вибір при закупівлях. У ЄС дозволено групувати окремі класи дозволених компонент у абстрактні визначення - як-то "natural food additives", "artificial taste" etc, чим продуценти активно користуються. Це трошки прибирає можливість оцінювати склад самостійно - доводиться лише довіряти регуляціям, які в ЄС непогані, але все ще не ідеальні із великою кількістю сумнівних дозволених речовин, яких я би хотів уникати чи зменшувати в своєму раціоні. Загалом - я задоволений тим, що знайшов тут.
    1 Reply Last reply
    0
  • t648670098T Offline
    t648670098T Offline
    Артем Валерьевич
    wrote on last edited by
    Только польский паспорт без польских корней вам никто не даст, а Канадский дадут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Podobed
    wrote on last edited by
    Де можна подивитися за безкоштовні курси англ ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    ок, все ясно, больше вопросов не имею) французские синие сыры после импорта сюда определенно становятся вредными. посетите как-нибудь северную америку, убедитесь своими глазами. да и зачем нам второй по величине, когда рядом первый.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1050674350T Offline
    t1050674350T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Сравните FDA контроль и европейский,не смешите меня качеством еды там,и количеством ожирения от сахара в лошадиних дозах во всем,начиная от соусов и до хлопьев. Кстати именно Люксембург, а не Канада,второй по величине в мире ринок инвестиций. Не размер, а качество определяет страну.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей Артурович
    wrote on last edited by
    Одна и та же позиция, одна и та же компания, разные континенты.
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    мэм, простите, но я много бывал в ЕС, включая и Люксембург, и самые отдаленные его части, и в Канаде, и в США, и абсолютно все те же самые продукты, о которых вы говорите, есть и здесь в ближайшем от меня магазине) а люди, пишущие о страшной вредной американской еде, как правило не были нигде дальше волмарта. да и Париж прямо скажем не для всех является центром мира, чтобы удаление от него было важным критерием
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadzim
    wrote on last edited by
    Только в Чехии будут проблемы если в паспорте cuaet. По их законодательству защита не предоставляется если у заявителя имеются другие национальные визы
    1 Reply Last reply
    0
  • t1050674350T Offline
    t1050674350T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Не знаю,какие в Америке высокие зарплати,налоги тоже не маленькие.Знаю,что Американци м удовольствием едут работать в Люксембург и просто офигевают от качествп еды в Европе, от отсутствия сахара в немеренном количестве,от доступности медицини,низких налогов. Летать из Амерки в Европу, совсем не то,что на машине за 2 часа сгонять в Париж.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6130727439T Offline
    t6130727439T Offline
    HeadOf RuralDepartment
    wrote on last edited by
    Ну так йихайте додому, якшо не хочете інтегруватись в те суспільство, в яке вибрались. Як то, зі своїм уставом в чужий монастир не ходять.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    ви займаєтесь знецінюванням людей, які проживають в Канаді, чому тоді дивуєтесь, коли щось про вас кажуть) дійсно, тему продовжувати не потрібно. бажаю вам всього найкращого теж)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Tsygipova
    wrote on last edited by
    😂 Понятно. Проехали. Без перехода на личности не умеем. Издержки менталитета. 🙂Всего доброго!
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    да, именно так
    1 Reply Last reply
    0
  • t528651389T Offline
    t528651389T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    то есть если приехать сейчас по визитор визе и сменить условия пребывания на post CUEAT, то придется 4+ месяца ждать work permit?
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    t.me/UAtoCanada/257988
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    якщо я б жила в Галіфаксі, то також би хотіла звідти переїхати. трохи дивно читати про «не хочу бути своїм» серед цих фріків та іммігрантів. я ось не хочу, щоб приїздили такі «імігранти» і ходили з невдоволеним обличчям бо їм все не так.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Judas ∀
    wrote on last edited by
    почему так происходит?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5885290574T Offline
    t5885290574T Offline
    Alexander