Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5885290574T Offline
    t5885290574T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Откуда вы знаете какой мой возраст и какое это имеет отношение к тому что вы написали про Монреаль?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Ficus
    wrote on last edited by
    Пакет документов на pobyt czasowy в Польше был толщиной примерно 2.5см, не то, чтоб я не смог его собрать сам.. но знать бы что собирать) Про испанскую иммиграцию вообще молчу, там легче всего остаться нелегалом, чем как-то иначе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T D
    wrote on last edited by
    Ну їх то сильно бісить, як так ті українці їздять на дорогих машинах ? їм подобаються українці, які будуть жити в хліві не вимагаючи комфорту і збирати клубніку за 11зл/год….
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T D
    wrote on last edited by
    Коли кажуть мені чи подобається тут, я відповідаю що так подобається, але економічно слабо і тому я чекаю на візу до Америки)) Реакції в них цікаві) видно що є зависть і розуміння, що українці не ті вже що їздили всі роки до війни і їх можна було дурити як хотіти….
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wslkhg
    wrote on last edited by
    Так , я працюю в сфері краси і одна клієнтка полька підрахувала мої гроші і говорить « ти ще й не погано заробляєш , гарно тут у нас так ? » говорю а ти теж можеш пройти курси і тд і якісно робити теж будеш гарно заробляти . На тому закінчилася наш діалог.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wslkhg
    wrote on last edited by
    Єсть таке ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t850444319T Offline
    t850444319T Offline
    labronmelo 2324
    wrote on last edited by
    Ну так то США в плане зп лучше чем Канада или Польша Вопрос в том кто и что преследует ? Гражданство то Канада Бабки то очевидно США
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T D
    wrote on last edited by
    Так, але кажуть в певних моментах і в Канаді зп не гірші США
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T D
    wrote on last edited by
    Я теж з жінками працюю, в нас багато таких розмов виникає.. Одна розуміє, друга ні, а третій так би сказав що б мало не показалося))) але треба посміхатися )
    1 Reply Last reply
    0
  • t850444319T Offline
    t850444319T Offline
    labronmelo 2324
    wrote on last edited by
    Ну типа налоги в США ниже и зп выше, банально пообщавшись с канадцами разных классов Не говорю что в Канаде плохо, но если бабки то это США
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wslkhg
    wrote on last edited by
    Я при можливості кажу прямо що думаю але ввічливо і доходчиво , тому що більшість бояться щось сказати . І через це мені ні разу не нагадали звідки я приїхала. Я живу по їх правилах, законах і тд але і їм не дозволю в мою сторону щось говорити. Відношення оточуючих лежить від нас самих.
    1 Reply Last reply
    0
  • t289930076T Offline
    t289930076T Offline
    Diana Lozitska
    wrote on last edited by
    То є Канада)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t648670098T Offline
    t648670098T Offline
    Артем Валерьевич
    wrote on last edited by
    Скажите это тем украинцам,которые ничего не делая, просто банально говоря по телефону поляки слыша украинскую речь подходят и возмущаются что «kurwa banderowcy» Просто нужно уже принять как факт - Поляки не любят приезжих, за 1.5 года войны особенно плохо начали относится к нам они. И это уже не касается как вы говорите «зависит от нас самих», можно спокойно сидеть на лавочке, и к вам подойдут поляки и может дойти вплоть до драки только из за того что ты украинец. На своей шкуре проверено
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wslkhg
    wrote on last edited by
    Різні ситуації , був випадок як просто п‘яний поляк згадував мені Бандеру )) але це добре що вони добре пам‘ятають історію і нехай не забувають. Ситуація мінялась з часом , коли тільки був початок війни були такі поляки які просто говорили будемо вальчити разом якщо прийдеться . Але зараз вони мабуть іншої думки. Поляки нам не брати , хто цю дурість придумав не знаю . Вони наші сусіди не більше . Одні «брати» вже себе проявили.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wslkhg
    wrote on last edited by
    Про яких братів може йти мова , як сьогодні в фейсбуці бачила як наші люди своїх же біженців гнобили за те що ті живуть в німців і отримують виплати. Це якийсь жах, треба працювати над собою . І це добре що більш цивілізовані країни дали нам змогу приїхати подивитися як вони живуть і можливо взяти приклад
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadzim
    wrote on last edited by
    К сожалению это так. И это не только в Польше. Живу в Австрии по временной защите и работаю в айти сфере. Так мне хозяйка квартиры, которую я арендую, в завуалированной форме высказала претензию по сфере моей профессиональной деятельности. Общий ход ее мыслей - что нас приняли для того чтоб мы работали на не квалифицированной работе, на которой не хотят работать местные. А если бежанцы лезут выше и занимают рабочие места для местных - то это не порядок. И это при том что я конские налоги плачу. Как то так)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoria Melnik
    wrote on last edited by
    Мені здається, це не про "прієзжих", а історична пам'ять поляків) Коли бачать, що є гроші кажуть тобі "пані", а коли людина йде на якісь низькваліфіковні роботи - очикуй токсичного відношення. Більшість людей усюди однакова - рахує чужі гроші і заздрить))
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    t.me/UAtoCanada/249643
    1 Reply Last reply
    0
  • t834360173T Offline
    t834360173T Offline
    Ксения МАКСИМОВА
    wrote on last edited by
    Всем привет. Подскажите, сколько в среднем ждать одобрения/ приглашения , в общем ответа от Канады по заявке на CUAET? Документы загрузили, отпечатки сдали . Прошло уже 3 месяца и пока тишина.
    1 Reply Last reply
    0
  • t834360173T Offline
    t834360173T Offline
    Ксения МАКСИМОВА
    wrote on last edited by
    Всё понятно ☺. Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.