UA to Canada CUAET
-
www.cic.gc.ca/english/information/fees/index.asp
-
На сайте VFS вашей страны в разделе additional services
-
За вклейку визы сюда не платят
-
Hello guys, sorry i am writing in english, I recieved Cuaet visa, I am not ukrainian , my wife is ukrainian . I have a question , i recieved an email, in the end part of the letter , it was written about IME (Immigration medical examination), do i need to take this exam before moving to canada? or I do not need it for entrance. Doesn't the airport officer ask me for an IME report? Thank you for your help
-
Так, але я не бачу там реквізитів
-
Я відправляю паспорт з Німеччини (біометрія була в Україні). То зараз сплачую послуги кур’єрської доставки 29.4 євро і по тим самим реквізитам сервісний збір 26.10 євро? Чи є інші реквізити? Не можу знайти. Чи в даному випадку не потрібно оплачувати сервісний збір?
-
the letter i recieved from IRCC
-
Чи може хтось мене направити؟
-
and proof of relationship with a ukrainian national
-
Thank you so much, so , I only need to have my passport , visa in airport?
-
медэкзамен можно сдать после прилета в канаду в течение 90 дней
-
It says that you need it if required. I suggest you to check other letters you received before this one to see if you really need it)
-
Thank you so much🙏
-
Доброго дня) Можливо хтось знає та зможе мені підказати як правильно поступити. В мене вже є Канадська віза і я планую до березня туди переїхати. Але хочу переїхати зі своїм чоловіком (на момент подачі документів була незаміжня) мій чоловік Білорус. Можливо є якась програма по воззʼєднанню сімʼї, чи йому потрібно окремо подаватись на візу і вказувати що в мене вже є віза, чи якось можна через мій кабінет де оформлювала візу йому все заповнити і подати документи??? Буду дуже вдячна за інформацію 🙏🏻
-
Дякую!
-
Так, тиждень тому сплачував у дві різні квитанції на однакові реквізити та кожну підписав для чого на всяк випадок. За 6 днів вклеїли у Лондоні без ускладнень
-
t.me/UAtoCanada/251562
-
Приехала мама по КУАЕТ. Привезла с собой 2000 украинских гривен. Где можно в Калгари их обменять на канадские доллары?
-
Других нет, вы все правильно делаете, все нужно оплачивать
-
Підкажіть ще будь ласка. Чоловіку потрібно подаватись на робочу візу, туристичну чи можливо є ще якісь вид візи?
16 Jan 2023, 06:08
222754/287053
about an hour ago