UA to Canada CUAET
-
Upd: Щодо тих, хто заради $3К приїхав, такі також є, це треба визнати. Навіть якщо їх кількість в межах матпогрішності, цього вже достатньо аби підставити більшість. Мені соромно за них. Але не буду з вами сперечатися. Хто що хоче, той те і бачить. Щасти)
-
На самом деле само уже наличие CUAET это гораздо более просто въезд в страну, поэтом я бы не говорил о загальних підставах. В некоторых провинциях украинцам гораздо проще получить пиар, достаточно просто какой то срок отработать на full time не важно где и всё Я со своей стороны знаю достаточно людей которые приехали просто получить 3000$ и уехать обратно в условную Польшу, есть так же и те кто получил 3000$, поехал на эти деньги отдохнуть в условную Мексику и потом уехал обратно в условную Польшу) И не надо сюда приплетать шовинизм или рашкинскую пропаганду
-
Одна з вірогідних причин завершення програми це якраз навпаки, приїхало лише 20% від тих, хто запросив візу. І вже якась частка повернулася назад і ще одна в процесі. Є офіційна статистика і нещодавно було свіже опитування, результати якого лише підтвердять і факт відтоку людей і загальне згасання інтересу до програми всіх сторін. І зовсім не з-за того що хтось "забирає" "чиєсь" "місце" чи "здав квартиру у Львові за 800" ™. Я можу помилятися, але відверто кажучи таки закиди виглядають шовіністичними щодо українців і не тільки, та ще й з вкрапленнями російської пропаганди рівня "восимьлетбамбас" Практично всі українці, які сюди в'їхали, і яких знаю, а це понад кілька сотень людей, чемно йшли на курси мов фултайм, шукали роботу з перших днів, йшли на будь-яку на перший час. Є ще також міжурядові домовленості, коли, дуже ймовірно Україна попросила не "забирати" мільйони людей. Гадаю, це може бути джерелом того, що на відміну від інших націй, українцям не давали ні статус біженця ні pr. Все лише на загальних підставах за винятком деяких провінційних пом'якшень
-
Это если отправляете паспорта не туда где сдавали биометрию. По крайней мере в Британии так
-
Я надеюсь на лучшее 😂 Если и дураки, то не все же поголовно 🤭
-
Возможно. Но я не думаю, что в правительстве сидят дураки, которые не смогли просчитать заранее, кто приедет в Канаду, при условии что мужчинам запретили выезд из Украины сразу же после начала войны, а визовые центры в Украине тоже на время свернули свою работу. Ну и эмигранты со стажем, которые уже раз сменили одну страну на другую, более подготовлены для жизни в новой стране, для адаптации, они готовы к трудностям и знают, более-менее, с чем им придется столкнуться. С ними проще иметь дело 🙂
-
Интересно, а каким образом "лишили мест"? Канада не устанавливала никаких лимитов на количество выданных виз. И Канада не прописала в условиях программы пребывание на территории Украины до какой-то даты или выезд из Украины после какой-то даты, как это сделали другие страны. 🤷
-
Каким образом кто-то кого-то мог "лишить мест", если по CUAET не было никаких квот?
-
Допомога тут 1800крон на дорослого, і ще менше на дітей, єдиний плюс безкоштовне житло від комуни яке ділиться ще з людьми по сусідству, і в одній кімнаті, де батьки з дітьми підлітками і собаками ..то таке собі задоволення.. але то поки немає роботи...