UA to Canada CUAET
-
И много подалось на визу чисто «шоб було»
-
Да это так
-
Мне кажется что реально от войны убежала малая часть понаехавших. В основном повалил народ который годами жил в ЕС, где никакой войны нет. Просто увидели для себя возможность, чем лишили мест тех кому бы эта программа реально помогла
-
Допомога тут 1800крон на дорослого, і ще менше на дітей, єдиний плюс безкоштовне житло від комуни яке ділиться ще з людьми по сусідству, і в одній кімнаті, де батьки з дітьми підлітками і собаками ..то таке собі задоволення.. але то поки немає роботи...
-
Розумію, але... моя сім'я зараз в Швеції, і відкрили візи про всяк випадок в Канаду, і тепер боюсь, що таки можу втратити шанс на краще життя для своєї сім'ї
-
Steveston
-
Ребята, кто в Ванкувере или районах? Слышала про рынок рядом с морским портом, что прямо там можно вкусности попробовать. Подскажите где это!) Спасибо ☺️✨
-
Учитывая уровень налогов в Швеции, я уверен, что счастлив примерно каждый. Но социалки такой не будет даже близко
-
в чате 18 тыс человек, кто-то точно счастлив в канаде, даже предположу, что после швеции
-
Доброго вечора, а є тут ті хто після притулку в Швеції виїхали в Канаду і щасливі?
-
вне зависимости от типа визы все могут получить/податься на wp, заехав в канаду до 31.03.
-
В перспективе работать,что логично,если решим там остаться То есть воркер и визитор без разницы?
-
t.me/UAtoCanada/259876
-
Я про Мона Лизу Елену
-
Вы про украинских женщин ?
-
Добрий вечір Може хтось підскаже бо шукаю по чату інформацію та не можу знайти Якщо віза вклеєна Worker в паспорті до грудня 2025 року Та я не встигну заїхати до 31.03.24 Чи можу я заїхати після цієї дати та які умови саме змінюються, тобто чи зможу я з моєю візою отримати WP наприклад та що міняється окрім виплат? Чи є в когось достовірна інформація? Дякую
-
тема ця вже закрита, не потрібно знов її підіймати.
-
так це не означає, що усім дають так. і очікувати, що дадуть до кінця дії паспорта не потрібно, як і дивуватись чому дали на 3 роки. дають до кінця паспорта, коли попередньо схвалює спочатку система, а не візовий офіцер.
-
Каким образом лишили мест? Аж интересно.
-
зависит от всего - смотрите BC PNP employer requirements: www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/Employers
16 Jan 2023, 06:08
223194/287027
about an hour ago