UA to Canada CUAET
-
Ребят, я вот визу получил, а какие документы теперь нужны чтобы полететь в Канаду
-
Ворк пермит можно получить только в первом аэропорту в Канаде. В вашем случае это Торонто.
-
Можно конечно.
-
Вітаю А таке питання, чи можна змінити провінцію після отримання Ворк Перміт в аеропорту?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, скільки часу в середньому може зайняти отримання підтвердження звичайної гостьової візи(не по cuaet) після здачі біометрії? Здавали в Греції.
-
Нет, не поставят
-
Добрый день! Такой вопрос: всем дают визу w-1 на 10 лет?
-
Ну як які. Квиток тільки до Канади мабуть))
-
Уроки англійської для тих, кому потрібний швидкий результат. Трохи про себе: IELTS на C1 склав у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 700 грн. / 19 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 17 $) Слава Україні!
-
Вы спрашивали?
-
Так всім, але є нюанси
-
Нет. Кому то визитор тоже дают . Обычно визитор до конца действия паспорта (но не всегда), а ворк на три года или до конца действия паспорта , если его срок меньше (но тоже не всегда)
-
Подскажите, по visitor visa (полученной по cuaet) после 31.03.23 если въезжаешь, Чем ограничен срок прибывания? Помимо срока действия визы, естественно. И можно ли въезжать/выезжать? А если не получать work permit?
-
Какие?
-
Ну по перше програму вже закрили, по друге залежить від дати в паспорті, по третє то не має різниці бо вам треба заїхати до 31.03.24 і офіцер все одно вам wp видасть максимум на 3 роки
-
да ,у меня в визе стоит v-1 типо visitor ,и пограничный сказал в этом проблема и что у меня нет предварительного ворк пермитк
-
Можно
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Візу отримала в січні 23, але лечу до Канади в лютому 24. Віза на три роки до січня 2026. Дія паспорта до 2028. Чи дадуть мені Ворк Перміт на 3 роки, чи до кінця дії візи?
-
так я знаю ,я подалась під час програми,ви маєте на увазі дати заїзду в країну?я розумію ,але в нього щось там не вийшло і він сказав спробуйте онлайн ,і все не можу зрозуміти як подати цю заявку
-
А чи можлива, наприклад, пролонгація ворк перміт після його закінчення? Чи це вже від роботодавця залежить?
16 Jan 2023, 06:08
223238/287021
about 6 hours ago