UA to Canada CUAET
-
На 3 роки з моменту вашого першого вʼїзду, тобто з 24-ого року
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents/eligibility-and-enrolment/how-to-enrol To be eligible you must: Hold a CUAET Temporary Resident Visa/Visitor Visa, a CUEAT Work Permit, Permanent Resident document or Canadian Citizenship
-
Нет там никакой лотереи, если у вас виза W-1, то вы точно в заявке указывали, что хотите работать, и WP вам дадут в аэропорту
-
3000, це на кілька тижнів, в середньому. І їх дають не в аеропорту, потрібно рахунок відкрити в банку і подати заявку. Надходять за 3-10 днів.
-
Ці документи не мають значення для лендлорду. Їх цікавить ваша платоспроможність та благонадійність. Їм потрібні «кредит скор» та «референс» від минулого орендодавця. У нас всіх цього нема, тому, можуть попросити гроші вперед за 3-6 місяців, чи ви просто можете їм сподобатись:), це тут часто працює. Якщо відповідати про питання стосовно оренди, то треба писати всім і всюди, нам допоміг маркетплейс на ФБ, десь 20% людей відповіли, з них, ще 20% готові були здати. Писати краще коротку інфу про себе та родину одразу, щоб людина розуміла. Стосовно тих документів що ви вказали, переш за все СІН, це півдня в черзі, може вдасться швидше, сильно залежить від міста, чув що й за годину робили. Потім рахунок у банку, 30 хвилин, але, може бути так, що треба робити запис на зустріч з менеджером, так що не факт що одразу потрапити до нього. Ми зайшли просто з вулиці і все зробили одразу. Ми мешкаємо в Брітіш коламбія, не знаю як в інших провінціях, але тут можна завантажити застосунок BC service card, там пройти верифікацію за допомогою ворк перміта та інших документів і вже через цей застосунок реєструватися на все інше, на той самий мед огляд, по часу ми витратили на нього півдня, але була велика черга на аналізи крови. Ну і медичну картку, я би не називав це страховкою, ми теж замовили онлайн і прийшла вона через кілька тижнів по пошті. Головне, стосовно оренди, вам всі ці документи не потрібні зовсім, лишень рахунок у банку, щоб платити. Треба шукати на всіх ресурсах і всім писати, тут не ви обираєте житло, а житло обирає вас.)
-
Наличие канадской визы может быть проблемой только в одном случае - если это была последняя свободная страница в паспорте и после ее вклейки не осталось места для американской. В остальных случаях американские офицеры ваш паспорт до интервью даже не видят, а на интервью вам уже сразу сообщают решение
-
Вітаю! Як оплатити package transmission service fee (per passport)? В приват24 через Swift? Чи є кращий варіант, бо приват бере за це 51 злотий комісії за суму 148 злотих, це жесть...
-
Прямо вот именно на родину возвращение, а не просто покинуть США? Можно про случаи отказов при виде канадской визы поподробнее?
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста кто подавал заявку на визу для детей ( школьников) находясь в Канаде . Мы прилетели, у них небыло паспорта , сделали здесь паспорта, продлили стади пермит, теперь подаю на визу. Подскажите пожалуйста 🙏🙏🙏 какой тип визы выбрать? Я боюсь не наделать ошибок . Заранее большое спасибо.
-
В Індонезії майже не буває відмов на візу до США. Десь тиждень витратите, але віза на 10 років майже точно буде. А в Канаді все одно запис на співбесіду лише через рік
-
Давно слежу за темой получения американских виз и так сказать в теме немного) несколько лет консультирую (не реклама. Ко мне можно не обращаться😀). Было несколько живых примеров когда люди приходили на собеседование и консул смотрел паспорт (а они всегда смотрят практически штампы чтобы удостовериться что ты реально турист а не тупо натрындел в анкете) и при виде канадской cuaet расспрашивали как зачем и почему? Практически всем отказы . Вернее те отзывы что читал я , отказы были у всех.
-
Если вы немного в теме, то наверное в курсе, что решение принимается еще до интервью? Я конечно не консультирую, но американских виз у меня было 5 или 6, на интервью был не раз и не два
-
Ну не только неделю потратить на Индонезию но еще и несколько тысяч долларов 😀😀😀но все равно визу не факт что дадут:) для туристической визы нужно быть туристом в прямом смысле этого слова. Для всего остального есть U2u. Мое дело предупредить , а там человек пусть сам решает) Слава богу мне это не нужно)
-
Сейчас отказывают по ю фо ю тем у кого есть канадская виза . Прям до посадки в самолет . Такое новшество буквально последний месяц . И причиной аннулирования тревел авторизейшн называют именно наличие канадской визы . Но это сугубо по ю фо ю , не подаче на на туристическую или какую то другую визу .