Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t508978857T Offline
    t508978857T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Благодарю за ответ
    1 Reply Last reply
    0
  • t956936299T Offline
    t956936299T Offline
    Denys Chufarin
    wrote on last edited by
    Ці документи не мають значення для лендлорду. Їх цікавить ваша платоспроможність та благонадійність. Їм потрібні «кредит скор» та «референс» від минулого орендодавця. У нас всіх цього нема, тому, можуть попросити гроші вперед за 3-6 місяців, чи ви просто можете їм сподобатись:), це тут часто працює. Якщо відповідати про питання стосовно оренди, то треба писати всім і всюди, нам допоміг маркетплейс на ФБ, десь 20% людей відповіли, з них, ще 20% готові були здати. Писати краще коротку інфу про себе та родину одразу, щоб людина розуміла. Стосовно тих документів що ви вказали, переш за все СІН, це півдня в черзі, може вдасться швидше, сильно залежить від міста, чув що й за годину робили. Потім рахунок у банку, 30 хвилин, але, може бути так, що треба робити запис на зустріч з менеджером, так що не факт що одразу потрапити до нього. Ми зайшли просто з вулиці і все зробили одразу. Ми мешкаємо в Брітіш коламбія, не знаю як в інших провінціях, але тут можна завантажити застосунок BC service card, там пройти верифікацію за допомогою ворк перміта та інших документів і вже через цей застосунок реєструватися на все інше, на той самий мед огляд, по часу ми витратили на нього півдня, але була велика черга на аналізи крови. Ну і медичну картку, я би не називав це страховкою, ми теж замовили онлайн і прийшла вона через кілька тижнів по пошті. Головне, стосовно оренди, вам всі ці документи не потрібні зовсім, лишень рахунок у банку, щоб платити. Треба шукати на всіх ресурсах і всім писати, тут не ви обираєте житло, а житло обирає вас.)
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    Наличие канадской визы может быть проблемой только в одном случае - если это была последняя свободная страница в паспорте и после ее вклейки не осталось места для американской. В остальных случаях американские офицеры ваш паспорт до интервью даже не видят, а на интервью вам уже сразу сообщают решение
    1 Reply Last reply
    0
  • t1640127901T Offline
    t1640127901T Offline
    Яна Каганец
    wrote on last edited by
    Вітаю! Як оплатити package transmission service fee (per passport)? В приват24 через Swift? Чи є кращий варіант, бо приват бере за це 51 злотий комісії за суму 148 злотих, це жесть...
    1 Reply Last reply
    0
  • t308397943T Offline
    t308397943T Offline
    V K
    wrote on last edited by
    Может) были случаи. Но все зависит от вашего бекграунда конечно для туристической визы
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M&D
    wrote on last edited by
    Дякую, бо хочу їхати десь у березні
    1 Reply Last reply
    0
  • t308397943T Offline
    t308397943T Offline
    V K
    wrote on last edited by
    Ну необязательно на родину конечно, а там где живете постоянно. Отвечу как пройдёт 5 минут))))
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    Прямо вот именно на родину возвращение, а не просто покинуть США? Можно про случаи отказов при виде канадской визы поподробнее?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    Здравствуйте. Подскажите пожалуйста кто подавал заявку на визу для детей ( школьников) находясь в Канаде . Мы прилетели, у них небыло паспорта , сделали здесь паспорта, продлили стади пермит, теперь подаю на визу. Подскажите пожалуйста 🙏🙏🙏 какой тип визы выбрать? Я боюсь не наделать ошибок . Заранее большое спасибо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t38013848T Offline
    t38013848T Offline
    ᅠ
    wrote on last edited by
    мене теж цікавить це питання
    1 Reply Last reply
    0
  • t956936299T Offline
    t956936299T Offline
    Denys Chufarin
    wrote on last edited by
    В Індонезії майже не буває відмов на візу до США. Десь тиждень витратите, але віза на 10 років майже точно буде. А в Канаді все одно запис на співбесіду лише через рік
    1 Reply Last reply
    0
  • t308397943T Offline
    t308397943T Offline
    V K
    wrote on last edited by
    Давно слежу за темой получения американских виз и так сказать в теме немного) несколько лет консультирую (не реклама. Ко мне можно не обращаться😀). Было несколько живых примеров когда люди приходили на собеседование и консул смотрел паспорт (а они всегда смотрят практически штампы чтобы удостовериться что ты реально турист а не тупо натрындел в анкете) и при виде канадской cuaet расспрашивали как зачем и почему? Практически всем отказы . Вернее те отзывы что читал я , отказы были у всех.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5885290574T Offline
    t5885290574T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Ванная,маленькая кладовка,кухня, огороженая стеной,все остальное типа спальни И балкон еще
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    Если вы немного в теме, то наверное в курсе, что решение принимается еще до интервью? Я конечно не консультирую, но американских виз у меня было 5 или 6, на интервью был не раз и не два
    1 Reply Last reply
    0
  • t308397943T Offline
    t308397943T Offline
    V K
    wrote on last edited by
    Ну не только неделю потратить на Индонезию но еще и несколько тысяч долларов 😀😀😀но все равно визу не факт что дадут:) для туристической визы нужно быть туристом в прямом смысле этого слова. Для всего остального есть U2u. Мое дело предупредить , а там человек пусть сам решает) Слава богу мне это не нужно)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгения
    wrote on last edited by
    Сейчас отказывают по ю фо ю тем у кого есть канадская виза . Прям до посадки в самолет . Такое новшество буквально последний месяц . И причиной аннулирования тревел авторизейшн называют именно наличие канадской визы . Но это сугубо по ю фо ю , не подаче на на туристическую или какую то другую визу .
    1 Reply Last reply
    0
  • t956936299T Offline
    t956936299T Offline
    Denys Chufarin
    wrote on last edited by
    У мене така доволі специфічна професія, що багато хто з моїх колег часто літає до США. Так ось, у нашому комьюніті, кожного року виникає питання де можна зробити візу в США без проблем, цього року це Індонезія. Я не знаю в кого які можливості, але просто повірте мені, є дуже багато людей, хто готовий витратити і 10ки тисяч щоб ту візу отримати. І кілька тисяч це дрібниці. Що ще можу сказати про візу до США, ніколи не вказуйте неправдиву інформацію, зажди говорить правду і все буде добре. Ну і, звісно, я би дуже не радив звертатися до «помогал». Я багато років поспіль літаю до США, візу отримував ще в Києві.
    1 Reply Last reply
    0
  • t308397943T Offline
    t308397943T Offline
    V K
    wrote on last edited by
    До интервью ничего не принимается ) у них система как в банке предварительная при одобрении кредита) окончательное решение только за консулом
    1 Reply Last reply
    0
  • t241012148T Offline
    t241012148T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Добрый день! В момент заполнения анкеты указывали что хотим работать. Письмо о предварительном одобрении WP получили на почту, визы в паспортах. На самих визах как-то отмечено что по ним предполагается выдача WP? Вы пишете "виза W-1" - имеете ввиду что такая отметка есть на вклееной визе?
    1 Reply Last reply
    0
  • t308397943T Offline
    t308397943T Offline
    V K
    wrote on last edited by
    Согласен. Но вопрос был влияет ли это , я считаю что да . Так как консулы оч акцентировали на этом внимание. Возможно там и без визы был бы отказ. В любом случае нужно быть готовым к этому)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags