UA to Canada CUAET
-
Добрый день.скиньте кто-нибудь ссылку на группу по перевозке животных в канаду и обратно.была такая точно, но не могу найти..спасибо!
-
Здравствуйте! Кто подавал на визу после 15?
-
Worker
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, если подавать заявку на свидетельство о несудимости в посольство, есть ли какая-то информация как заполнить заяву? Нужно от руки или можно на компьютере заполнить и распечатать ее? Также, если я отправляю документы по почте, отправлять по адресу указанному у них на сайте, верно? (Может у них есть отдельный департамент какой-то в который эти заявки отправлять надо) Простите, если глупые вопросы, хочу чтобы все прошло хорошо, без проблем. Заранее спасибо!
-
Добрий день Маю CUAET до 2027 в паспорті візу та work permit до 2025 ( прилетіла і виїхала в 2022) Чи зможу я : - приїхати ПІСЛЯ БЕРЕЗНЯ 2024 до 2027 по візі як visitor ? - чи зможу працювати по моєму work permit до 2025 якщо приїду ПІСЛЯ БЕРЕЗНЯ 2024? Дякую 🙂
-
закріплене повідомлення читали? t.me/UAtoCanada/217326
-
необхідна довідка з печаткою, а не витяг з дії. його не достатньо
-
так на сайті консульства є заява у форматі doc. заповнюєте її на компьютері, роздруковуєте і ставите підпис ручкою. адреса, яка вказана на сайті, так. все робити як в інструкції на сайті
-
на сайте консульства смотрели? edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
А через ДіЯ не пробывали получить справку
-
Так тот Витяг с печатью и подписью…и многие подавали его с переводом - приняли без вопросов и даже многие уже PR получили…🙄 Наверное, от офицера зависит, который будет принимать решение 🤷♀️
-
ще раз — потрібна довідка з консульства, з мокрою печаткою. дія не підходить.
-
Так там ставиться печатка с підписом
-
как не понятно? уже несколько дней все подробности висят в закрепленном сообщении - и где надо в какой момент находиться, и кого можно-нельзя подтянуть
-
Ох поки що нічого не зрозуміло по цій программі, значить то можна робити виключно вже на території Канади. А вдасться підтягнути дружину та неповнолітню дитину, в яких тей cuaet, шоб їм теж видали pr?
-
так до чого тут Україна? я про довідки в Канаді. не повірите, але люди отримували довідки раніше не через дію )
-
те, що ви виїхали з Канади не означає, що ваш перміт перестав діяти. страхування дається на строк дії перміту, від куает це не залежить. інформація по мед страхуванню на сайті вашої провінції. якщо ви не в Канаді довгий час, воно перестає діяти, по поверненню в Канаду потрібно його поновити