UA to Canada CUAET
-
Доброї ночі підкажіть будь ласка, заповнюю анкету на візу синові на підставі стаді перміту (він ще школяр, 18 років) Може я щось неправильно заповнила, перелік документів не такий як у роликах на ютубі. Підкажіть будь ласка, хто заповнював заявку на візу по стаді перміту, у вас теж так було? Заздалегідь велике спасибі. Допоможіть будь ласка.
-
Ребят, вопрос, а сколько желательно взять денег при первом приезде, понятное дело что чем больше тем лучше, но тем не менее, есть какая-то минимальная сумма?
-
-
Тоже интересует этот вопрос, так как схожая ситуация
-
Приєднуюсь до запитання. Статус CUAET та wp з усієї родини отримаю тіки я,родина буде перетинати кордон по eTA візам. Планували провести в Канаді десь тиждень щоб подати прохання на wp для Дружини,та study permit для дітей та виїхати мінімум до рішення по ним. Звідси кілька технічних запитань. Куди саме звертатися онлайн за зміною статусу для родини? Чи законно очікувати на отримання цього статусу для них поза межами Канади? На якому етапі та де зробити для мене та родини медичний огляд(маємо кілька таких рекомендованих локацій також поза межами Канади). Дякую.
-
Здравствуйте, а если все оформить но не получится переехать в Канаду но постоянно, как поступить? Что делать с банк счёт, вор перми и так далее?
-
Доброго дня! Записалась на біометрію і у листі запису ось такі каракулі та шрих код з номером тільки відображається. Мені пи сати їм що така проблема чи головне шрих код?