UA to Canada CUAET
-
Вирішити це зможе лише він. В Німеччині можна навчатись безкоштовно або дуже недорого. В Канаді такого не буде. Приїхавши по КУАЕТ в нього так і залишиться статус іноземця, дл яких зазвичай вартість вище ніж для громадян Канади. Вартує мабуть пошукати в інтернет виші за його обраною спеціальністю та дізнатись умови вступу й вартість навчання, умови та наявність стипендій і що саме їси можна покрити. Тобто скоріш за все по грошах Німеччина вигідніша. Але: якщо вся родина житиме в Канаді і потім планується переїзд до родини, то може краще почати адаптацію до культури вже в 17 років. Також зважайте на різницю до вимог на вступ (німецький абітур скоріше за все буде недостатнім для Канади).
-
доки діяла програма куает, ворк перміт можна було отримати в аеропорту, після 15 липня тільки онлайн після приїзду в Канаду подаватись, якщо віза не по куает або куает віза візитор без подачі на вп
-
Там написано, що якщо у вас звичайна туристична віза, то можете податися на ворк перміт до 31 Березня але онлайн у Канаді вже
-
Доброго вечора, чи хтось вже стикався які документи треба для підтвердження родинних зв'язків по новій програмі возз'єднання сім'ї?
-
Дякую!
-
чеклист документів є на сайті. також: 1. додатково завантажити birth certificate (того хто PR або Canadian citizen) та його доказ статусу (pr card або канадський паспорт) 2. information sheet (якщо був пройдений медогляд) 3. якщо армія і це вказували по куает, то imm5546 (details of military service) довідка про несудимість для тих, кому 18+ і проживали в Україні та будь-якій іншій країні більше 6 місяців поспіль. (довідки з усіх країн, де були більше 6 міс.) не забувати вказувати відмови у будь-яких візах, або пермітах. тобто будь-яку подачу. для усіх документів не на англ повинен бути сертифікований переклад. www.canada.ca/content/dam/ircc/documents/pdf/english/kits/forms/imm0190e.pdf
-
В мене дуже складна ситуація, потребую поради. Моя родина - я(вагітна) чоловік(іноземець) і дитина(2 роки) зараз знаходимося в Німеччині. Подавалися на програму дуже давно. Я і дитина швидко отримали візи, чоловік отримав тільки зараз,вже більше року пройшло. Я не хочу їхати нікуди, бо в мене вже не маленький строк - 31 тиждень вагітності і ще маленька дитина яка потребує моєї уваги. Планувала народжувати в Німеччині, проблема в тому, що дитина якщо народиться тут не буде мати документів тривалий час і скоріш за все до закінчення строку вʼїзду в Канаду ми банально не встигнемо оформити дитині паспорт, на це потрібно пів року по моїм розрахункам. В Німеччині особисто мені добре, чоловіку не подобається. Він дуже мріяв про Канаду і зараз хоче щоб ми всі зривалися і їхали туди поки ще мене пустять на літак… він має диплом медичний і має надію що зможе там колись працювати по спеціальності, бо тут не складається ніяк. Питання що робити? Бо мені вже важко, а тут проходити шлях імміграції з самого початку… хочеться зараз зовсім про інше думати, а не про те як вижити в новій країні. п.с. Англійською володіємо вдвох
-
Такая же ситуация у моей кумы, муж тоже иностранец, до сих пор ждёт. Она прилетела на 32 недели беременности с маленьким ребенком и сегодня родила прекрасную девочку. Это безумно тяжело, особенно если у вас нет финансовой подушки, так как жизнь и аренда тут очень дорогая. Но по словам моей кумы, это того стоило
-
а ее можно по завершению как то продлить, или возобновить, или сделать новую? Если по программе CUAET все одобрено.