Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t290301887T Offline
    t290301887T Offline
    🇺🇦 Wikky 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Там написано, що якщо у вас звичайна туристична віза, то можете податися на ворк перміт до 31 Березня але онлайн у Канаді вже
    1 Reply Last reply
    0
  • t507722306T Offline
    t507722306T Offline
    Юлія
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь, звісно вирішувати тільки йому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anatoliy
    wrote on last edited by
    Дякую, зрозуміло. А є вже в когось досвід скільки часу займає від подачі онлайн до фактичного отримання ВП?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тarasz
    wrote on last edited by
    Если вьеду по ЕTA мне только на wp подавать?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, чи хтось вже стикався які документи треба для підтвердження родинних зв'язків по новій програмі возз'єднання сім'ї?
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    сроки на сайте самые официальные. это средний срок, в течение которого были выданы wp. от того, что кто-то получил за 3 недели, вам от этого никак. кто-то за 3 недели, кто-то за 6 мес, вот и среднее 4.5 мес выходит
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгения
    wrote on last edited by
    5-6 месяцев, судя по отзывам . Иногда бывает за четыре
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anatoliy
    wrote on last edited by
    Дякую. Я більше про фактичний досвід - можливо хтось отримував швидше і може поділитись
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anatoliy
    wrote on last edited by
    І виїжджати з країни в цей період не можна?
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    чеклист документів є на сайті. також: 1. додатково завантажити birth certificate (того хто PR або Canadian citizen) та його доказ статусу (pr card або канадський паспорт) 2. information sheet (якщо був пройдений медогляд) 3. якщо армія і це вказували по куает, то imm5546 (details of military service) довідка про несудимість для тих, кому 18+ і проживали в Україні та будь-якій іншій країні більше 6 місяців поспіль. (довідки з усіх країн, де були більше 6 міс.) не забувати вказувати відмови у будь-яких візах, або пермітах. тобто будь-яку подачу. для усіх документів не на англ повинен бути сертифікований переклад. www.canada.ca/content/dam/ircc/documents/pdf/english/kits/forms/imm0190e.pdf
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    mike
    wrote on last edited by
    Скажите пожалуйста можно ли снять квартиру в MB , если нет постоянной работы сразу ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    t.me/UAtoCanada/260717
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kristina
    wrote on last edited by
    В мене дуже складна ситуація, потребую поради. Моя родина - я(вагітна) чоловік(іноземець) і дитина(2 роки) зараз знаходимося в Німеччині. Подавалися на програму дуже давно. Я і дитина швидко отримали візи, чоловік отримав тільки зараз,вже більше року пройшло. Я не хочу їхати нікуди, бо в мене вже не маленький строк - 31 тиждень вагітності і ще маленька дитина яка потребує моєї уваги. Планувала народжувати в Німеччині, проблема в тому, що дитина якщо народиться тут не буде мати документів тривалий час і скоріш за все до закінчення строку вʼїзду в Канаду ми банально не встигнемо оформити дитині паспорт, на це потрібно пів року по моїм розрахункам. В Німеччині особисто мені добре, чоловіку не подобається. Він дуже мріяв про Канаду і зараз хоче щоб ми всі зривалися і їхали туди поки ще мене пустять на літак… він має диплом медичний і має надію що зможе там колись працювати по спеціальності, бо тут не складається ніяк. Питання що робити? Бо мені вже важко, а тут проходити шлях імміграції з самого початку… хочеться зараз зовсім про інше думати, а не про те як вижити в новій країні. п.с. Англійською володіємо вдвох
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    сходить к врачу, взять справку, что вам можно перелёт (могут потребовать в аэропорту), запастись деньгами и лететь рожать гражданина Канады. По прилёту главное быстренько "встать на учёт" и страховку оформить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1623091899T Offline
    t1623091899T Offline
    Люда
    wrote on last edited by
    Такая же ситуация у моей кумы, муж тоже иностранец, до сих пор ждёт. Она прилетела на 32 недели беременности с маленьким ребенком и сегодня родила прекрасную девочку. Это безумно тяжело, особенно если у вас нет финансовой подушки, так как жизнь и аренда тут очень дорогая. Но по словам моей кумы, это того стоило
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лайт Ягами
    wrote on last edited by
    а ее можно по завершению как то продлить, или возобновить, или сделать новую? Если по программе CUAET все одобрено.
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    То, что одобрено по программе CUAET, вами уже получено. Дальше визы только на общих основаниях
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NikitA
    wrote on last edited by
    Приветствую! При подаче по EE, в какой пункт начисляют CRS баллы после года работы в Канаде? В Canadian Work Experience есть 35 баллов. Но ничего нет в Arranged employment, хотя указал, что работаю по сей день у того же работодателя с первого дня прибытия в страну.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anton Derman
    wrote on last edited by
    Майя,цей список також актуальний для членів родини того хто має CUAET, але не мають українського громадянства?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags