UA to Canada CUAET
-
чеклист документів є на сайті. також: 1. додатково завантажити birth certificate (того хто PR або Canadian citizen) та його доказ статусу (pr card або канадський паспорт) 2. information sheet (якщо був пройдений медогляд) 3. якщо армія і це вказували по куает, то imm5546 (details of military service) довідка про несудимість для тих, кому 18+ і проживали в Україні та будь-якій іншій країні більше 6 місяців поспіль. (довідки з усіх країн, де були більше 6 міс.) не забувати вказувати відмови у будь-яких візах, або пермітах. тобто будь-яку подачу. для усіх документів не на англ повинен бути сертифікований переклад. www.canada.ca/content/dam/ircc/documents/pdf/english/kits/forms/imm0190e.pdf
-
В мене дуже складна ситуація, потребую поради. Моя родина - я(вагітна) чоловік(іноземець) і дитина(2 роки) зараз знаходимося в Німеччині. Подавалися на програму дуже давно. Я і дитина швидко отримали візи, чоловік отримав тільки зараз,вже більше року пройшло. Я не хочу їхати нікуди, бо в мене вже не маленький строк - 31 тиждень вагітності і ще маленька дитина яка потребує моєї уваги. Планувала народжувати в Німеччині, проблема в тому, що дитина якщо народиться тут не буде мати документів тривалий час і скоріш за все до закінчення строку вʼїзду в Канаду ми банально не встигнемо оформити дитині паспорт, на це потрібно пів року по моїм розрахункам. В Німеччині особисто мені добре, чоловіку не подобається. Він дуже мріяв про Канаду і зараз хоче щоб ми всі зривалися і їхали туди поки ще мене пустять на літак… він має диплом медичний і має надію що зможе там колись працювати по спеціальності, бо тут не складається ніяк. Питання що робити? Бо мені вже важко, а тут проходити шлях імміграції з самого початку… хочеться зараз зовсім про інше думати, а не про те як вижити в новій країні. п.с. Англійською володіємо вдвох
-
Такая же ситуация у моей кумы, муж тоже иностранец, до сих пор ждёт. Она прилетела на 32 недели беременности с маленьким ребенком и сегодня родила прекрасную девочку. Это безумно тяжело, особенно если у вас нет финансовой подушки, так как жизнь и аренда тут очень дорогая. Но по словам моей кумы, это того стоило
-
а ее можно по завершению как то продлить, или возобновить, или сделать новую? Если по программе CUAET все одобрено.
-
То, что одобрено по программе CUAET, вами уже получено. Дальше визы только на общих основаниях
-
Приветствую! При подаче по EE, в какой пункт начисляют CRS баллы после года работы в Канаде? В Canadian Work Experience есть 35 баллов. Но ничего нет в Arranged employment, хотя указал, что работаю по сей день у того же работодателя с первого дня прибытия в страну.
-
Майя,цей список також актуальний для членів родини того хто має CUAET, але не мають українського громадянства?
-
не рекомендую користуватись послугами незнайомих людей для заповнення анкети, це може в майбутньому вам нашкодити.
-
Доброго дня! Я хотів запитати, можливо, Ви знаєте: чи є якийсь дедлайн, аби повернути паспорт з ВФС після вклеювання візи? Відповідний лист прийшов 2 дні тому - вклеєли за півтора дні-, проте я зможу поїхати забрати його лише через 10 днів. Інформації ніякої не знайшов, а у тих, у кого запитував, не було відповіді на питання Заздалегідь дякую
-
депенданти звісно мови
-
Срочно нужен человек, с тебя телефон и два часа свободного времени в день, оплата очень достойная. За подробностями в ЛС