UA to Canada CUAET
-
Приветствую! При подаче по EE, в какой пункт начисляют CRS баллы после года работы в Канаде? В Canadian Work Experience есть 35 баллов. Но ничего нет в Arranged employment, хотя указал, что работаю по сей день у того же работодателя с первого дня прибытия в страну.
-
Майя,цей список також актуальний для членів родини того хто має CUAET, але не мають українського громадянства?
-
не рекомендую користуватись послугами незнайомих людей для заповнення анкети, це може в майбутньому вам нашкодити.
-
Доброго дня! Я хотів запитати, можливо, Ви знаєте: чи є якийсь дедлайн, аби повернути паспорт з ВФС після вклеювання візи? Відповідний лист прийшов 2 дні тому - вклеєли за півтора дні-, проте я зможу поїхати забрати його лише через 10 днів. Інформації ніякої не знайшов, а у тих, у кого запитував, не було відповіді на питання Заздалегідь дякую
-
депенданти звісно мови
-
Срочно нужен человек, с тебя телефон и два часа свободного времени в день, оплата очень достойная. За подробностями в ЛС
-
Здравствуйте, ищу сотрудников . Предоставляем все условия, график обсуждается, приятный доход По вопросам пишите
-
To be honest, I get $2,200 after investing $200, which I never expected. I didn't pay any fees or withdrawal fees, thanks for putting a smile on my face, contact him and thank me later when you receive your profits. Apply via the link t.me/+7rf5pJ0rMyY1OWE0 t.me/+7rf5pJ0rMyY1OWE0
-
Срочно нужен человек на работу , с тебя телефон и два часа свободного времени в день, оплата очень достойная‼️
-
У мене питання хтось брав Verifikation Letter -підтвердний лист з роботи, що ви, наприклад, працювали у певній фірмі, це для Канади пишуть воно потрібно, щоб працювати там, так як у мене компанія міжнародна мені дають, тільки рекомендації, а це вони говорять типу не видають. У кого є приклади, як має виглядати той лист?
-
Это вы просто не внимательно ознакомились с условиями подачи документов , все документы должны быть переведены или на английский или французский язык
-
Я подавал 02.10.22 всей семьей . До сих пор никому ничего не пришло. Только вот в начале этого месяца пришло письмо ,что нужно доприслать переводы документов… Хотя такого в программе не было условия с переводами доков
-
Спочатку мені говорили що зроблять рекомендації англійською мовою а тепер іншому відділі говорять, що тільки польською видають, а найцікавіше що всі були задоволені моєю роботою, а як зробити нормально документи не хочеться їм!