UA to Canada CUAET
-
вот не могу понять. Первым пунктом указано, что должен находиться в Канаде с действительным статусом временного резидента. Это же не визитор виза? а еще подаваться на temporary resident?
-
Ні, не існую СUAET візи. Якщо вам потрібна віза, ви можете податися так само як до війни, що, так само як до війни часто призведе до відмові в візі. Якщо вам таки дадуть візу, то ви не зможете отримати «опен ворк перміт» по приїзду до Канади. Ви можете отримати job offer від компанії в Канаді і вона повинна довести, що в Канаді вона не зможе знайти робітника і тоді, ви отримаєте ворсе перміт для робити в конкретній цій компанії і не зможете обирати ініші компанії до того моменту, допоки не отримаєте ПР або відкритий дозвіл на роботу.
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, чи надходить якась інформація про те, що вже можна їхати в центр VFS забирати паспорт з вклеєною візою? Я відвезла паспорт у вересні і як знати, що вже можна його забирати? Дякую за відповіді заздалегідь 🫶
-
податься можно, на общих основаниях, как любой турист, показав наличие денег на поездку, описав цели поездки, и тд. получите вы ее или нет - никто не знает, это уже не CUAET, а обычная туристическая виза, отказы абсолютно возможны. если получите и приедете до 31 марта - сможете по приезду подать заявку на WP, как и написано в закрепленном сообщении
-
для начала надо разобраться, зачем вам это письмо. для работодателей в Канаде оно не нужно вообще, рекомендации в Канаде работают слегка по-другому: t.me/UAtoCanada/153138
-
в отличие от остальных заявок, в случае спонсорства получение AOR означает прохождение completeness check, а это занимает пару месяцев. тогда уже можно ждать приглашений
-
вопрос касательно подачи на пр по новой программе, в частности сдачи биометрии и медосмотра: - при подаче на пр с июня 2023 нужно снова сдавать биометрию, даже если есть валидная биометрия. приглашение приходит сразу, как только документы submitted (+/- 24 часа) или есть лаг в несколько дней? - медосмотр до октября 2024 еще можно использовать предыдущий (например, сделанный в рамках cuaet для wp). если все таки запросят прохождение медосмотра, правильно я предполагаю, что запрос на него придет не сразу автоматически, а через время, как это происходит в рамках других иммиграционных программ?
-
Привіт всім, маю питання до групи. Подав кризову форму Оскільки Львівський візовий центр не надав другий термін на біометрію, але прохання про перенесення дати було. І дали тепер відмову,через те що не були здані відбитки. Отримав такого листа І не можу зрозуміти, чи я на протязі 30 днів маю здати біометрію? Чи як? Допоможіть розвʼязати ситуацію будь ласка 🙏
-
Откройте свой work permit и прочитайте что в нем написано. Получая его вы обязаны пройти медосмотр в течение 90 дней с момента получения. После того как почитаете свой work permit, откройте закрепленные сообщения этого чата, там будет ссылка на пост про медосмотр, Майя там все подробно описала.
-
Доброго дня. Може тоді ви підкажете - яка інформація щодо людини, яка заїзжає по eta, але має також паспорт України. Його Дружина буде мати туристичну візу звичайну, тобто буде подаватися он- лайн на wp. А чоловік також зможе податися на wp? В його українському паспорті не буде туристичної візи. Ось подається зараз мій знайомий, тож виникли сумніви. В офіційному істочнику, щось не знайшли інформації.
-
Добрий день. Чи видають грошову допомогу 3000 громадянам ЕС, що приїхали по ета? Основний аплікант - гр. України, що має куает воркер візу. Обом дали воркер перміт в аеропорту, але 3000 дали тільки українцю. Чи правильно я розумію, що громадянам ЕС (навіть якщо вони партнери основного апліканта і приїхали разом) гроші не дають? Дякую
-
Допомоги по Ета не має лише можете отримати Ворк перміт