UA to Canada CUAET
-
Привіт всім, маю питання до групи. Подав кризову форму Оскільки Львівський візовий центр не надав другий термін на біометрію, але прохання про перенесення дати було. І дали тепер відмову,через те що не були здані відбитки. Отримав такого листа І не можу зрозуміти, чи я на протязі 30 днів маю здати біометрію? Чи як? Допоможіть розвʼязати ситуацію будь ласка 🙏
-
Откройте свой work permit и прочитайте что в нем написано. Получая его вы обязаны пройти медосмотр в течение 90 дней с момента получения. После того как почитаете свой work permit, откройте закрепленные сообщения этого чата, там будет ссылка на пост про медосмотр, Майя там все подробно описала.
-
Доброго дня. Може тоді ви підкажете - яка інформація щодо людини, яка заїзжає по eta, але має також паспорт України. Його Дружина буде мати туристичну візу звичайну, тобто буде подаватися он- лайн на wp. А чоловік також зможе податися на wp? В його українському паспорті не буде туристичної візи. Ось подається зараз мій знайомий, тож виникли сумніви. В офіційному істочнику, щось не знайшли інформації.
-
Добрий день. Чи видають грошову допомогу 3000 громадянам ЕС, що приїхали по ета? Основний аплікант - гр. України, що має куает воркер візу. Обом дали воркер перміт в аеропорту, але 3000 дали тільки українцю. Чи правильно я розумію, що громадянам ЕС (навіть якщо вони партнери основного апліканта і приїхали разом) гроші не дають? Дякую
-
Допомоги по Ета не має лише можете отримати Ворк перміт
-
Початок жовтня
-
вся інформація є в закріпленому повідомленні
-
Зараз ще видали всім work permit в аеропорту? Це Торонто? Хтось може конкретно сказати то так пощастило людям чи все ж таки вони продовжують акцію?
-
Так, видали в аеропорту Торонто ворк перміт обом три тижні тому. Одразу відповім на наступне повідомлення. Інформацію, про що я питаю в закріпленому повідомленні, на жаль, не знайшла. Там не написано чи є допомога, коли люди заїхали по cuaet першого апліканта, в той час коли в другого eta.
-
Интересный вопрос. Я украйнка получила визу по Cuaet, ну мой ребёнок eta eligible, будет помощь ребёнку?
-
Нет, не будет
-
Дякую 🙏
-
“Если вы предоставите подтверждение того, что вы сдали биометрию в течение следующих 30 дней, мы рассмотрим возможность пересмотра вашей заявки».
-
Дякую! Проте у мене не має трекінгового номера, щоб відслідкувати паспорт, мені нічого не видавали, коли я віддала паспорта. Я думала ,що може бути лист в IRCC кабінеті