UA to Canada CUAET
-
Отримати його в аеропорту
-
Що треба робити в цьому випадку?
-
Дякую!
-
Якщо у вас англійська на вищому рівні то візьміть бабусю і все буде добре, тіки визначитися требо з містом проживання та роботою
-
доброго дня, підкажіть, будь ласка, як продовжити заявку чи зробити це ще раз? Заяву відхилено, тому що біометрію не зробили вчасно, підкажіть, будь ласка, як тепер діяти
-
А много времени прошло? Напишите в поддержку vfs global, в то отделение, в которое паспорт на влейку отнесли. Я писала, что не получила никакого трекинг номера и переживаю, что они потеряли мой паспорт. Они попросили немного личных данных и прислали номер.
-
В залежності від вашої професії і рівня англійської. І не їдьте в Торонто, Ванкувер і т.д. якщо не маєте високої кваліфікації. Враховуйте що за садок віддавати 1к$+ на місяць
-
Я робив в Африці Малі. Вони нічого не видали мені також, але мають висилати імейл. Коли я приїхав на наступний день то виявилось що вони зробили помилку в моїй електронній пошті… видали номер і можно було відслідковувати без проблем на сайті VFS Також, я просто зареєстрував новий імейл який вони внесли в базу даних і все приходило… так що ви можете поїхати туди де надавали паспорт і вияснити чому не приходять мейли. Удачі
-
О, дякую вам велике!
-
Дякую вам
-
В том же аэропорту,если не все члены семьи въезжают по CUAET,могут ли понадобиться документы подтверждающие родство? Спасибо.
-
-
Здравствуйте! Кто знает или поступал так: собираемся поехать в Канаду, имеем визы по программе Cuaet, но с обязательным возвращением в Польшу. В Польше ждём на получение карты побыта и после получения, с ними же поехать и вернуться. Но как быть с ребенком по поводу возврата из Канады, если ребенку карта побыта ещё не положена из-за возраста. Ведь, кроме песеля УКР и привязки к Дии пл. другие какие -либо документы отсутствуют.