UA to Canada CUAET
-
Катар - прекрасно, через Египет я бы главным образом постарался избегать перелетов EgyptAir
-
у них ужасный safety record, самолеты в отвратительном состоянии и самое высокое количество аварий среди авиакомпаний ближнего востока. Катар - практически полная противоположность
-
На мою суб'єктивну думку то краще неиезикувати
-
Здравствуйте, кто подскажит, транзит через Лондон , несколько часов, нужна виза или нет, везде разная информация. Кто то нормально летит , кто то пишет не пускают , билеты вена Калгари через Лондон
-
Если разные авиакомпании то нереально, билеты реально дешевле 😅
-
t.me/+gf6R1HuzNgU0MGNk
-
ну когда я вышла с самолета ,я увидела как там были терминалы именно для транзита ,в моем случае по моему 2 терминал ,еще есть 3 и 4,скорее могут на самолет на лондон не пустить,чем там уже на месте ,очень многие летели со мной в канаду,по этому это довольно распространено
-
ні, просто скани документів, які потрібно перекласти.
-
Спасибо за инструкцию, Майя! ❤️Вопрос по поводу перевода документов. Вы переводчику предоставляли сертифицированную копию? Я читаю инструкцию и получается, что все копии сначала должны быть сертифицированы, а для этого authorized person must compare original documents to the photocopy and must print all of the following и далее 7 пунктов.
-
Щодо перельоту транзитом. Насправді все залежить від одного фактора: чи є в британському аеропорту транзитна зона, яка не передбачає необхідності виходити за її межі. Розглянемо для прикладу Лондон. Якщо ви прилітаєте в аеропорт, виходите з літака та заходите безпосередньо в транзитну зону, перебуваєте там певну кількість годин і вилітаєте, виходячи з транзитної зони безпосередньо до літака – не буде жодних проблем. До прикладу, в Гітроу та Гатвіку транзитний переліт буде безперешкодним. Якщо ваш аеропорт прибуття не має транзитної зони (саме в такі аеропорти майже у 100% випадків прилітають лоукости) – вам точно потрібна буде британська віза, щоб зайти на територію Британії. Навіть якщо у вас виліт за 5 хвилин і з того ж місця. Тобто, без візи немає сенсу летіти до Лутона чи Саутенда. Якщо ж аеропорт має транзитну зону, але щоб потрапити до неї з вашого літака, треба пройти певну відстань територією Британії – скоріш за все, вам буде потрібна британська віза, щоб це зробити, але – часто й пропускають (це буквально залежить від настрою офіцерів). До прикладу: в аеропорту Станстед є один термінал із трьома сателітами, але лише один із них сполучений з транзитною зоною. Сподіваюся, не дуже плутано)