UA to Canada CUAET
-
будь ласка, не дублюйте повідомлення кожні пару годин. Yevhen
-
правила чату для усіх однакові, тож заспокойтесь.
-
чекинюсь что тут выбирать надо
-
что из этого номер визы
-
Доброго дня, можливо хтось знає, чи видають зараз WP в аеропорту Оттави (YOW) ? Також можна отримати там SIN, чи портібно буде звертатись в Canada Service Centre. Дякую за відповідь.
-
Доброго дня, можна запитати що робити у випадку коли подавав заявку на CUAET сім'єю, і я запрошення отримав, зробив вклейку, все ок, але мати, яку я подавав а той самий день на сайті досі не отримала запрошення на біометрію. Подавав ще весною
-
Доброго дня!!! Чи можливо хтось знає чи по медичній страхівці згідно програми Кует чи можуть замінити суглоб безкоштовно?
-
Доброго дня, шановна спільнота. Рік тему отримав у своєму IRCC portal account статус Original Passport Request та на пошту прийшов лист з т.з. Work Permit. Термін дії WP до кінця дії паспорта, 20.09.2024 р., тобто візу дали б лише до 20.09.2024. Два місяці тему, отримав новий паспорт, вислав копію паспорта на кризову форму до IRCC. Отримавши відповідь, відіслав паспорт у консульство на візу. Вчора отримав паспорт з візою до 2032 року, V-1 VISITOR. Тобто, я прилітаю до Канади, офіцеру показую новий паспорт і він дає новій WP на три роки. Судячи с листа, що отримав раніше про WP, там написано "Your number is and is linked to the passport you used when you applied to work in Canada. If you obtain a new passport before, you will need to apply for a new ". Поправте або роз'яснити якщо я помиляюсь. Всім чудового дня.
-
Добрый день, у родителей есть виза куает в паспорте, родился ребенок. Не успели подать до закрытия программы куает на визу для ребенка. Может кто сталкивался с такой ситуацией, и подскажет как получить для ребенка визу (куает или уже какую-то другую)?