UA to Canada CUAET
-
Привет, нужны люди, оплата достойная, берем без опыта, подробности в лс
-
витяг відправляєте поштою до посольства з оплатою, тоді скоріше вам справка прийде. без витягу з дії справку довше чекати.
-
про це написано в інших повідомленнях
-
Доброго дня. Підскажіть, а якщо довідка не з посольства а в Україні отримана з мокрою печаткою приймуть? І чи підходить скорочена форма чи треба тільки розширену? Дякую
-
можно, но если вы получаете справку в Украине, пока вы еще не уехали, то ее срок годности всего полгода
-
По формі зрозуміла можна і скорочену. Питання чи можна не звертатися до посольства. А отримати в Україні за три дні і просто перекласти на англ?
-
t.me/UAtoCanada/203185
-
Добрый день, ищу людей на удаленную работу любого возраста ЗП от 150$ в день Пишите + в лс
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо племінниця 14 років буде подаватись на візу в Канаду з України на загальних підставах (батьки дадуть довіреність але вони залишаться в Україні), то можливо їй полетіти до мене і отримати стаді та ворк перміт?
-
Доброго вечора,скиньте будь ласка сайт де можна продовжити дитині visitor record!дякую
-
Підкажіть будь ласка, а для чого потрібна довідка про несудимість? І де і коли її треба надати?
-
подавшись онлайн після приїзду в Канаду. вся інформація в закріпленому
-
Для получения PR
-
Так, я прочитав, я тільки хотів уточнити що це можливо, якщо батьки не їдуть
-
Добрый вечер ! Все прочитал (как мне кажется) по моей теме но не уверен, и не хочется сидеть без работы. Получил визу Куает, со статусом worker, при заполнении заявки указывал что буду работать в Канаде. Лететь буду где то в феврале - марте, с 2мя загран паспортами. (Старый истекает в мае 24го) Вопрос - поставят ли мне Верк Пермитт в новый загран, на месте, в аэропорту, если я попрошу ? И продублируют ли визу в новый паспорт на длительный срок ?
-
Ворк перміт це окремий документ, його не ставлять в паспорт