UA to Canada CUAET
-
Спасибо, Майе и всем админам за Вашу работу и этот невероятно полезный чат.❤️ Подскажите, пожалуйста, у вас в декларации 0191 нотариус поставил онлайн печать в поле (space for officiant seal)? Я ходила к Commissioner of Oaths и она просто поставила digital signature, а я поставила обычную подпись онлайн. Печать онлайн не ставит. Это не ок? Спасибо!
-
вопросов в канаде не возникнет. вопросы к обратному билету могут быть в аэропорту вылета, если тип визы visitor у иностранца, и то, это только в исключительных аэропортах и связано с тем, что сотрудники не осведомлены о cuaet, например, египет, страны ближнего востока, африка
-
Немного глупый вопрос,но всё таки. Билеты,я так думаю,многие берут в один конец. Если въезжает семья,где один CUAET ,а остальные как члены его семьи,не граждане Украины,не вызовет ли отсутствие обратных билетов лишние вопросы у офицера на границе? Или просто сразу подаётся первый паспорт с визой CUAET и документы подтверждающие родство вместе с остальными паспортами? Спасибо.
-
в мене був notary public, ось так виглядає. у вас не так? наскільки мені відомо, печатка потрібна.
-
У меня была такая же ситуация. Я украинец, жена и дети россияне. Про обратные билеты даже и не думали, но и никто не спрашивал. Улетели из Грузии через Турцию.
-
SINP для українців. Інформаційна сесія із україномовним перекладачем. Все про отрицания ПР в провінції Саскачеван.
-
в аеропорту окремі вікна паспортного контролю для емігрантів та/або cuaet, ворк перміт видають відразу (10-15 хв макс займає), SIN треба робити в Service Canada (теж робиться за 15 хв, але краще по епоінтменту приходити) рахунок в банку (наприклад, щоб отримати 3к допомоги) можна відкрити без SIN, тому не проблема його зробити вже днями пізніше після прибуття
-
таких телефонів немає, з посольством ви звʼязатись не зможете в будь-якому випадку. тільки онлайн через кризову форму або імейл візового офісу, який вас розглядає. але це навряд чи допоможе
-
краще закладати на це щонайменше 2 тижня, а може навіть і три зараз ніби є доступні варіанти поселення в готелі на цей час, якщо немає друзів в кого пожити або грошей на оренду житла/готелю, але це краще дізнаватись наперед, щоб не прилетіти в нікуди і не лишитись спати на вулиці 🙂 1. WP робиться прямо в аеропорту за 15 хв 2. SIN якщо повезе за 15-30 хв в Service Canada Centre, але може бути що скажуть робити епоінтмент і вільні дати можуть бути аж на наступний тиждень, як повезе 3. рахунок в банку відкривається за 30 хв, і за 1-2 тижня на адресу (бажано мати адресу друзів які постійно проживають тут) приходить пластикова іменна кредитка (дебетову без імені видають відразу на місці) 4. медогляд як повезе з епоінтментами, є кейси що вдається за один день здати кров+x-ray в одному місці і все готово, а є таке що треба по різним клінікам кататись і це розтягується на кілька днів * допомога 3k CUAET приходить за 3-5-8-10 днів з моменту подачі, в принципі можна в перший же день по прильоту відкрити карточку і відразу заапплаїтись * якщо не пройти медогляд в перші 90 днів після першого прибуття і виїхати з Канади, потім можуть бути проблеми при спробі повернутись (хтось лякав штрафами або анулюванням візи, але я не скажу точно)
-
WP видається під час проходження паспортного контролю по прильоту (по суті це просто роздрукувати 1 аркуш А4 де ваші дані ворк перміту), в аеропорту будуть "сортувальники" які побачать ваш UA паспорт і направлять вас до вікон де сидять "еміграційні" офіцери які чисто нових емігрантів (включно з cuaet) приймають, тому гадаю що і в неділю це теж має працювати, інакше ж як тоді паспортний пройти 🙂 саме головне - роздрукуйте свій letter of introduction, його треба показати по прильоту якраз щоб WP отримати особисто я епоінтмент на SIN робив прямо на рецепшині, але можливо існують варіанти записатись по телефону чи онлайн - треба шукати ось тут www.servicecanada.gc.ca/
-
закріплене повідомлення
-
Добрий вечір, а чи знає хтось, чи є якась кінцева дата виплат допомоги по 3000 $?
-
може запитайте у неї щодо печатки спочатку. можливо я чогось не знаю