UA to Canada CUAET
-
Почекайте 24 годин з моменту отримання перміту
-
Вітаю. Хочу особисто здати паспорт на вклейку візи. І так як буду здавати в той самий візовий центр, де й здавала біометрію, то платити не буду. Так от, чи потрібно мені додати якийсь документ що я саме в цьому візовому здавала біометрію? Якщо так, то який самий документ? Чи підійде наприклад appointment зі здачі біометрії чи може квитанція (там просто вказано що до сплати 0 юаней) зі здачі біометрії від візового?
-
-
Нет, ничего добавлять не нужно
-
Друзі добрий вечір Хочу поради може хтось знає як вчинити Я подавала на візу мені схвалили на цивільного чоловіка подала окремо туристичну йому прийшла відмова. що в цій ситуації робити знову подавати на туричний йому? і яка ймовірність що дадуть може хто стикався з такою ситуацією
-
Скажите пожалуйста, если с момента подачи на визу прошло 14 месяцев а ответа все ещё нет- можно забыть?
-
Мы 4 раза писали в критическую форму, но результа нет(
-
-
• I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay as required by paragraph 179(b) of the IRPR (laws-lois.justice.gc.ca/eng/regulations/SOR-2002-227/ section-179.html). I am refusing your application because you have not established that you will leave Canada, based on the following factors: • You do not have significant family ties outside Canada. • The purpose of your visit to Canada is not consistent with a temporary stay given the details you have provided in your application. • Your current employment situation does not show that you are financially established in your country of residence.
-
Не могу рекомендовать. Спросите гугл лучшие банки провинции в которую летите и методом научного тыка идёте в отделения:). Где-то требуют кроме WP и пвспорта подтвердить ещё адрес проживания и предоставить SIN(налоговый номер), где-то достаточно паспорта и WP. Но в любом случае, нужен местный номер телефона и адрес, где будете жить. Так что, пожалуйста, запаситесь терпением на прохождение этого квеста:)). В конце ждёт приз-разовая выплата. Всё получится! Успехов!
-
Подскажите пожалуйста сервис в Торонто где могут наполнить шары гелием?
-
googlethatforyou.com?q=helium%20balloons%20toronto