UA to Canada CUAET
-
підкажіть, будь ласка, я заповнюю анкети за програмою возз'єднання, у списку необхідних документів/файлів для завантаження відсутня довідка про несудимість (police certificate). Чи означає це, що її не потрібно завантажувати, якщо система не вимагає? чи потрібно все одно її отримати і завантажити за власним бажанням у additional supporting docs? Чи може бути таке, що довідка не потрібна для пенсіонерів?
-
Всем привет! Мы с семьей не успели подать на куаэт до 15 июля, но нашли информацию о том, что можно въехать до 31 марта 2024 года . При этом у меня есть два вопроса, 1- я так понимаю о выплатах можно забыть наверное ,2- я так понимаю что опен ворк пермит в аэропорту не дадут, тогда где оформлять опен ворк пермит ?
-
Всем привет, кто-то сталкивался с такой ситуацией когда на момент подачи визы CUAET у ребенка не было паспорта, а сейчас у него уже есть паспорт но там нет вклееной визы, я позвонил на линию техподдержки узнать что в таком случае делать и впустят ли его в канаду без этой визы, и техподдержка сказала что надо делать теперь еще раз подачу уже другой визы по этой ссылке : ircc.canada.ca/english/information/applications/visa.asp но это очень странная ситуация, потому что когда в визовом центре проходили биометрию, то спрашивали за ребенка и там сказали что ребенок автоматом получит визу как одобрят нам, и теперь вопрос действительно только один путь заново теперь подаваться на другую визу?
-
закіплене повідомлення.
-
не знаю, що вам казали у візовому центрі, можливо ви неправильно їх зрозуміли, але кожна людина, незалежно від віку, повинна мати свій окремий документ для вї'зду, тобто візу, у вашому випадку. якщо ви ніколи не подавали дитину на візу, звісно потрібно зараз подавати, без візи дитину на літак навіть не посадять.
-
розіл additional supporting documents, там навіть для прикладу написано саме про довідку. довідка не для всіх потрібна, тому вона не може бути у списку обов'язкових документів для завантаження. тому завантажувати потрібно в additional. в чеклисті чітко написано, які документи потрібні.
-
так, в будь-якій країні більше 6 міс, за останні 10 років (окрім Канади).
-
Підкажіть будь ласка, знаю що при подачі на фін допомогу на дітей приймали перекладені свідоцтва про народження навіть без бюро перекладів. Чи може хтось скинути приклад правильного перекладу, може навіть від того ж бюро перекладів? Без персональних даних звичайно
-
можу підтвердити, що станом на 7 листопада послуги нотаріуса у notarize.ca для українців безкоштовні (якщо їм нагадати про це))). Дякую, Maya!
-
Не подскажете какие документы нужно заверять у нотариуса notarize.ca? Только IMM0191 -Statutory Declaration? Если все свидетельства переведены сертифицированными переводчиками? Что насчет IMM5476 - Use of representative? Если я заполняю для мамы? И еще IMM5475 - Authority to release personal information?
-
в гайді все написно про вимоги до перекладів. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html
-
Спасибо. Я читал эту информацию. Про переводы я не беспокоюсь. Там написано, чо если перевел сертифицированный переводчик, заверять не надо. Как я понял, единственный документ, который мне надо заверить - это IMM0191 - Уставная декларация. Но у меня есть сомнения по IMM5476 - Использование представителя и IMM5475 - Полномочия на разглашение информации. Их нужно заверять?
-
нет, даже если вы их хотите заполнить, заверять их не надо, только подпись от руки. заверять надо только те документы, в которых прямо написано, что их надо заверять
-
підписуйте заявку від мами і все, не ускладнюйте собі життя