UA to Canada CUAET
-
Підкажіть чи можна отримати wp в аеропорту і через день -два повернутися з Канади, щоб прихати пізніше, коли буде можливість вже надовго. Медогляд пройти в Європі, допомогу не отримувати. Чи не скасують wp, як думаєте?
-
Доброе утро, подскажите , кто недавно прилетел, в Торонто в аэропорту дают ограниченный wp, если нет медкомиссии!? Обязательно проходить в Украине!?
-
Доброго дня. Будь ласка,хто може пояснити по двох пунктах. Ми родина,де я(Чоловік) Громадянин України,з візою по CUAET,Дружина та діти їдуть як члени родини CUAET,з eTA для в'їзду в Канаду. 1.Де і коли моєї Дружині буде потрібно робити біометрію? Чи є в її випадку біометрія обов'язкова як умова для отримання wp? 2.Чи можемо ми усі зробити медогляд ще до від'їзду,звичайно у лікаря зі списку IRCC,та як технічно дані про медогляд на Дружину та дітей потраплять до системи? Якось в зв'язку з моєю сторінкою на сайті IRCC? Дякую.
-
Понятие «продлить визу» НЕ СУЩЕСТВУЕТ Только подача на новую визу. Если у вас есть новый паспорт - продублируйте его данные в кризис форму и отправляйте на вклейку. Ждать ответа от кризис формы не нужно. Ваша задача - уведомить их о смене travel document
-
Добрый день, с визой CUAET можно ли лететь транзитом через Канаду в другие страны??
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, якщо знаєте, подавала аплікацію у Румунії (Бухарест)для мене та неповнолітніх дітей. Я отримала візу, діти ні, станом на зараз також маю для дітей нові паспорти. Можливо, хтось має досвід у вирішенні такого питанні. Дякую