UA to Canada CUAET
-
Ну я так розумію,що на основі карти побиту можу легально сісти на літак і полетіти до Парижу,а дружина з дитиною на якій основі?
-
Как попасть из России в канаду?
-
На основі наявності квитка і закордонного паспорта, Європа не в'язниця, з неї випускають людей.
-
Але я спокійно можу покинути аеропорт і погуляти по Парижу,і на наступний день вилітити? Бо в мене 2 окремих білети.
-
Добрый день, вчера садили бабушку на самолет из Варшавы в Канаду, но к сожалению во время проверки документов была обнаружена опечатка в номере паспорта напечатанном на визе. Знаю, ошибка тотальная, не знаю как раньше не заметили. В аэропорту сказали с понедельника ехать в консульство в Варшаве и срочно просить поменять визу. Возможно кто-то сталкивался или слышал о подобных случаях и мог бы посоветовать пути решения. Заранее благодарю!
-
Доброго дня! Скажіть будь-ласка,можливо в когось дитина займається художньою гімнастикою чи знайшли ви щось в Канаді рівноцінне по навантаженню ?Цікавить Едмонтон.І друге питання :обруч як провозити,ручною поклажею візьмуть?Хто стикався з таким?
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста,дают ли подобный ваучер для семей без детей ? 👇👇👇👇👇 t.me/+aixkU8M1L6E1NjA0 t.me/+aixkU8M1L6E1NjA0
-
WP можно получить при первом пересечении границы в любом месте, то есть в любом аэропорту или на сухопутном пункте пропуска на границе с США