UA to Canada CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/minor-children.html#find прочитайте внимательно, пожалуйста - пункт "if the child is already in Canada with a parent who has a study or work permit" в данном случае людей в заблуждение вводите именно вы, экстраполируя собственный опыт на всех, не разбираясь, что и почему вы получили
-
тем более: Minor children who are already in Canada may study without a study permit if they: want to go to pre-school, kindergarten, or primary or secondary school and have a parent who is a Canadian citizen or a permanent resident of Canada. я настаиваю, что у вашего сына был и остался visitor status, и что если бы вы попросили ему выдать WP, а не VR, вас бы отправили на сухопутную границу
-
тем более: Minor children who are already in Canada may study without a study permit if they: want to go to pre-school, kindergarten, or primary or secondary school and have a parent who is a Canadian citizen or a permanent resident of Canada. я настаиваю, что у вашего сына был и остался visitor status, и что если бы вы попросили ему выдать WP, а не VR, вас бы отправили на сухопутную границу. и доступ к медицине и учебе у него был бы и без пометки CUAET в любых документах
-
Шановний це ви послухате... у мене не має ні study ні work перміту!!! У мене PR... але сина я не спонсорував... тому його просто пропустили як візитора.... але після того як я вказав офіцерам що син має cuaet візу йому видали visitor record з поміткою cuaet... через тиждень перебування сина в канаді.... видали в аеропорту... навіщо ви зі мною сперечаєтесь не знаючи ситуації....
-
Підкажіть, будь ласка, хто надсилав посилки в Україну з Торонто?
-
Як відправляли? Поштою чи через перевізників?
-
Кто летел рейсом Варшава-Торонто недавно, отзовитесь пожалуйста. Есть вопросы по перелету компанией LOT.
-
Добре. Конкретне питання по перельоту Варшава-Торонто через LOT: Як авіакомпанія відноситься до верхнього одягу? Як прочитав в правилах багажу - можна ручну кладь до 8кг+одну річ(ноутбук/фотоапарат/зонт ітд). Ті хто летіли з максимумом 8кг+ноут+в багаж 23кг - не було питань за верхній одяг, який була додатково до ручної кладі(знятий уже в салоні літака). +Хто віз з собою готівку 10+тис долл, як швидко проходила декларація?
-
Thanks😍 Первый раз самолётом - нервы☺️
-
Привіт! Підкажіть , така ситуація зробили візи по CUAETсобі ( двоє дорослих) і дитині Visitor , проте дитина хоче залишитися з бабусею. Ми плануємо летіти і залишатися там вдвох. Чи зможе дитина законно знаходитися в Канаді після березня 2024 (без попереднього вʼїзду)?
-
Если место будет - предоставляют. Гарантий нет