UA to Canada CUAET
-
Так, але кажуть в міськраді Кракова, щоб поновити статус, треба знов виїхати в Україну і в'їхати в Польщу (так сказати евакуаційний в'їзд).
-
Доброго дня Родичі подавались ще у березні по програмі, здавали біометрію у Братиславі. Один запит на подачу паспорта прийшов ще до повернення комісії в 100 євро за подачу в два різні ВЦ, другий - після. Тобто, зараз треба заплатити щоб забрати свій паспорт. Питання наступне: в Братиславі та і в Словаччині в цілому ж неможливо і податись на біометрію, і відправити паспорт щоб це все відбувалось в одному ВЦ. Нема інших виходів із ситуації?
-
Доброго дня.... Підскажіть будь ласка можливо хтось знає провірені сайти де можна купити білет до Канади ...не за всі гроші)) Дякую
-
Bazaar_ryadom.com - дуже надійно та перевірено з 90-х років. А серйозно: самі не пробували поюзати інтернет? Вчіть англійську/французську- і вперед, шукати в гуглє. Як ви збираєтесь жити в Канаді самостійно, не докладаючи зусиль?? (іноді читаю таку інфантильність та чекання що хтось за них зробить- шок!)
-
Доброго дня спільнота ‼️ В мене запитання , може хтось щось знає /має інформацію. Я подавався на квайт ще 01/2023 в Ізраїлі( біометрію брали також в Ізраїлі ) . Потім моя заявка була у повітрі і довгий час вони не підтверджували біометрію. У звʼязку з воєнний станом я вилетів із Ізраїлю в Європу 8/11/2023 . Через 10 днів 18/11/2023 мені надходження повідомлення , що біометрія прийнята , та надійшло повідомлення щодо вклейки візи у паспорт … коли я вже вилетів і не можу туди повернутися … Був спочатку в Мадриді - телефони не відповідають , імейли відсилав , але не має відповіді до сих пір … Переїхав в Берлін … Тут також телефони не відповідають і надсилав неодноразово їм імейл (в Берліні) . Моя справа/віза була розглянута в Тель-Авіві … Тепер я не знаю як мені потрібно діяти , щоб мені вклеїли візу … Куди і як краще звертатися ? Дякую всім небайдужим за допомогу !!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Docsbase.ca - переводят с любого языка, дешево и быстро
-
подавайтесь там, де знаходитесь наразі, але зверніть увагу, що забирати треба буде в тій самій країні. Поштою можуть також відправити, але є перелік країн куди з якої країни відправляють. Вам треба буде сплатити транзішн фі, в іншому все стандартно. Телефонувати не треба, знаходьте на сайті ВФС глобал потрібний візовий центр і виконуйте інструкції.
-
В штатах - никогда, в UK - зависит от всего
-
Здравствуйте! А у кого то была пересадка в Англии или Америки на пути в Канаду ? Там украинцев с визой на одну только Канаду - пропускают ? ( если из аэропорта не выходить )
-
t.me/UAtoCanada/152808
-
А от чего это может зависеть в UK ? Как повезет? 😅
-
Добрый день, подскажите пожалуйста кто летал отдыхать, где можно выбрать тур в Мексику или чем вы пользовались для выбора отеля и перелета?
-
t.me/UAtoCanada/259977 дают до конца действия паспорта