UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. Хочу прилетіти до Канади щоб лише отримати WP і пройти медогляд. І повернутися в Європу, бо поки ще маю роботу. На виплати подавтися не буду. В цьому випадку чи треба мені отримувати CIN прямо зараз. Чи це можна буде потім зробити коли будемо їхати жити в Канаду?
-
Я имел опыт и нюансов нет - вы можете получить репорт сразу после прохождения, а в eMedical он будет на следующий день
-
SIN для получения выплат не нужен
-
Никакой. Paysend.com. Но имейте в виду, что если вы переводите с кредитной карты, то платеж будет облагаться такими же процентами, как снятие наличных
-
у кого были проблемы - месяц-полтора. у кого не было - стандартные 4-5 дней
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-visitor-visa.html
-
как от ребенка самостоятельно
-
Доброго дня) підкажіть будь-ласка щодо оплати збору при влейці візи. Де і по якій процедурі він оплачується? В кабінеті і в листі не знайшла інформації, але знаю,що треба оплатити якщо місце біометрії і вклейки відрізняється. Дякую!
-
там вказано скільки треба оплатити,але не говориться чи це оплата в самому центрі при подачі чи онлайн. Буду подавати у Відні
-
Треба оформить в Торонто( або перше місто Канади, куди прилітаєте). Перевіряйте, щоб а work permit була інформація про cuat ( зліва внизу). Якщо не буде- повертайтесь до інспектора і просіть вписати. це надшивший і гарантований спосіб, потім будете листувати Заявки поштою і довго чекати
-
visa.vfsglobal.com/aut/en/can/additional-services все способы оплаты
-
Дякую! дивилась в іншому розділі(