UA to Canada CUAET
-
Ну, візу ще ви не отримали. Як надішлють вам підтвердження аппрува по аплікації- одразу же в листі буде реквест на ваш паспорт. Там же, в листі реквеста будуть надані реквизити VFS в Польші, та реквізити на оплату. За бажанням ви можете вклеїти в іншій країні.
-
Доброго дня! Можете хтось допомогти мені. Маю готову візу CUAET. Я можу по приїзду зразу знайти роботодавця та вийти на роботу? Чи мені потрібно пройти якусь реєстрацію?
-
Вы при первом пересечении границы должны получить Work Permit и сразу сможете легально работать
-
Hello yesterday I got the visa, I am from Lebanon I applied alone, my wife and our children they got the visas in May 2022, I did not had a valid passport in that time when my wife and children applied under CUAET and my appointment it was 15-06-202 to get the passport because the situation it was very bad in Lebanon to get the passport, so I applied application the next day 16-06-2022. Bio 22-06-2022. CV on December 2022. submitted on 03-05 -2023 received on 03_11_2023. sent multiple crisis forms, web forms, calls,finally passport request on 15-11-2023 wait for 1 year and 5 months.
-
Приветствую. Подскажите пожалуйста. Если за 30 дней не успел поставить визу в паспорт она аннулируется? Об этом как-то извещают?
-
Если старый паспорт и виза еще действительны, то летите по нему. Если старый паспорт и виза уже закончились, то ребенку нужно делать новую визу на общих основаниях. Лететь по вашей визе он не может
-
Спасибо.
-
-
Доброго дня Чи хтось заїжджав в Канаду з двома паспортами? Справа в тому, що закордонний, де стоїть віза до 04.2025. Ворк перміт дадуть максимум до цього часу Прилітаю у Калгарі в лютому і ніяк не встигну податись на новий у Канаді, щоб продовжити Ворк перміт до кінця березня Планую зробити зараз другий закордонний і показати офіцеру в Канаді, що є новий паспорт Чи був в когось такий випадок? І чи видавали перміт на три роки при таких умовах?
-
офіцеру немає різниці на який паспорт видавати перміт. звісно краще отримати новий паспорт, летіти з двома і на новий отримати вп на 3 роки
-
Питання до тих, хто відправляв З УКРАЇНИ паспорт на вклейку канадської візи в Польщу. Чиїми послугами користувались і скільки часу пішло на вклейку?
-
Виза visitor. Подать на сайте IRCC онлайн, заполнив анкеты, приложив документы и оплатив все сборы. Время ожидания от пары недель до года примерно. Большинство получает за 2-4 месяца. Когда приедете в Канаду, то онлайн сможете подать для дочери на visitor record. Тоже онлайн