UA to Canada CUAET
-
1. Візи надаються ТІЛЬКИ на підставі закордонних паспортів. 2. Віза не надається окремо, но завжди вклеюється в закордонний паспорт. 3. УСІМ країнам абсолютно байдуже щодо внутішних паспортів, крім особливих випадків які можуть мати дипломатичні міграційні домовленості між географічно сусідніми країнами. 4. Дійсно, між сусідніми країнами Турція та Україна існує домовленість на в'їзд та перебування до Турції за внутрішнім українським ID(!) паспортом. Однак ця домовленість ніяк не стосується до Канади. 5. Додатково: Канада входить в групу країн Британської співдружності, та у них діє (на відміну від тої ж Турції) обов'язкова реєстрація та ретельна перевірка по кримінальним базам- на підставі біометрічних особистих даних, які здаються окремо, навіть при наявності внутрішного ID паспорта. Ця біометрія здається та реєструється ТІЛЬКИ по закордонному паспорту. 6. Згідно вашої інформації відповідь на ваше питання- НІ, ви категорично не маєте права на відвідування Канади на підставі елементарної відсутності міжнародних міграційних документів- закордонного паспорта, підтверджених біометрічних даних, візи певної категорії, необхідної суми грошей на період перебування в Канаді (КУАЕТ завершено, то всі інші візи вимагають наявність власних грошей). 7. Додаткових законних способів потрапити до Канади у вашому випадку не існує. Все інше- відвертий кримінал. 8. Не ясно з чим ви стикнулись, проте дуже шкода що ви не стикнулись з правилами елементарного особистого документообігу та реєстрації, і мені доводиться проводити тут цю елементарну лекцію.
-
вы судя по всему просто не знакомы с таким явлением, как SJTD, поэтому и приходится лекции читать
-
Не совсем вас поняла, Приехать Канаду по визитом визе и податься будучи в Канаде на ворк пермит, верно ?
-
Дійсно, ваша правда: я не стикався з SJTD бо не було такої необхідності, та я не є міграційний консультант. Однак я зараз знайшов що... "С помощью SJTD можно купить билет на самолёт и прилететь в Канаду. После прилёта в Канаду данный документ теряет свою силу и вам нужно обратиться в ближайшее консульство Украины для получения нового заграничного паспорта." Тобто ситуація виводить людину на два шляхи: прилетівши до Канади братись за свій закордонний паспорт, біометрію та візу... або ставати в Канаді в транзитній зоні... Все це сумнівно то краще цим людям стикнутись заздалегідь з власними закордонними документами.
-
ну лучше или нет - это вопрос за рамками предмета обсуждения. в транзитной зоне пока никто не зависал, в Канаде их и нет, как и в США. а внутри Канады SJTD вполне действует как ID, по нему и SIN получают, и тд
-
ворк пермит можно не менять, для получения новой визы надо подать новую заявку. инструкции в закрепленном сообщении
-
Программа CUAET уже закрыта. Но действуют post-cuaet меры Если есть гражданство Украины и визитор виза, то вы приезжаете в Канаду в качестве туриста. И из Канады подаетесь на open work permit. Нужен будет расширенный (по сравнению с cuaet) пакет документов и оплата сборов IRCC. Податься нужно до 31 марта 2024
-
Всім привіт! Потрібна допомога, я вже в Канаді більше року, десь пів року тому я загубила свій закордонний паспорт. Нещодавно мені прийшов новий, але в ньому немає візи, і в моєму ворк перміті вказані данні старого паспорту. Я телефонувала в ircc, але вони мені нормально не відповіли що мені робити. Можливо ви мали таку ж ситуацію або знаєте людей хто може допомогти, буду дуже вдячна за будь яку інформацію. Дякую!
-
Спасибо за ответ )
-
как думаешь, по нему можно податься по новой программе воссоединения для украинцев? или лучше подождать новый загран?
-
насколько я знаю нет, нужен паспорт
-
Всё зависит от конкретной работы. Если вы публикуете где-то своё резюме, само собой что рекрутеры будут искать кандидатов по ключевой информации для конкретной должности, в зависимости от требований работодателя в job description
-
да, правда - но ключевые слова это не какие-то особенные слова, это просто совпадение текста вашего резюме с job description. иначе ваше резюме при подаче с высокой вероятностью не пройдет автоматические фильтры и живые люди его просто не увидят. поэтому же бессмысленно рассылать одинаковые резюме на разные заявки. google 'application tracking systems'
-
Всегда редактируйте резюме под конкретную должность на основании job description