UA to Canada CUAET
-
я бы сказал, что совсем не как везде, и точно не как в Эстонии, потому что рядом есть бездонный и постоянно растущий американский рынок, с удовольствием открывающий филиалы в Канаде и берущий на работу зарубежных специалистов, ибо это гораздо проще, быстрее и дешевле, чем делать им визы H1B
-
Подскажите пожалуйста кто знает в Ванкувере нотариуса для заверения pdf формы 0191 для подтверждения родства (в пакете по программе Family Reunification)
-
Такі два листи прийшли
-
Редагувала повідомлення. Підкажіть, виходячи з написаної ними причини відмови, саме відсутність документів, а вони є, чи є сенс зробити як Ви написали. Беручи до уваги вище мною написане. Дякую
-
Огромное спасибо
-
t.me/UAtoCanada/260841
-
скажіть будь ласка, чи можна при подачі на PR замість втраченого свідоцтва про народження використати витяг з Дії?
-
Добрый вечер 🙂 да
-
В мене таке саме питання. Планую відправити завтра заповнені анкети в консульство в Едмонтоні, але вони заздалегідь пишуть що відновлення і переклад , веріфікація свідоцтва до року може зайняти , а може і більше 🤦♀️ тому буду пробувати ще інші шляхи. Теоретично, я дивилася відео tutorial from IRCC, як заповнювати анкету на піар, і там казали про те, що якщо не можете надати документи, тоді надати причину - чому, має бути офіційна причина як то відмова від держ офісів чи сервісів в Україні тощо . Теж голову ламаю над цим питанням як це свідоцтво відновити якщо дії немає і встановити не можу з Канади , тк відсутність зв’язку із банкінгом
-
Через дию можно только на ребенка сделать свидетельство о рождении! Через любой загс можно восстановить в Украине
-
-
нет - можно получить только свидетельство на возвращение в Украину в консульстве