UA to Canada CUAET
-
Добрый вечер 🙂 да
-
В мене таке саме питання. Планую відправити завтра заповнені анкети в консульство в Едмонтоні, але вони заздалегідь пишуть що відновлення і переклад , веріфікація свідоцтва до року може зайняти , а може і більше 🤦♀️ тому буду пробувати ще інші шляхи. Теоретично, я дивилася відео tutorial from IRCC, як заповнювати анкету на піар, і там казали про те, що якщо не можете надати документи, тоді надати причину - чому, має бути офіційна причина як то відмова від держ офісів чи сервісів в Україні тощо . Теж голову ламаю над цим питанням як це свідоцтво відновити якщо дії немає і встановити не можу з Канади , тк відсутність зв’язку із банкінгом
-
Через дию можно только на ребенка сделать свидетельство о рождении! Через любой загс можно восстановить в Украине
-
-
нет - можно получить только свидетельство на возвращение в Украину в консульстве
-
Нет. Ребенку нужен отдельный паспорт
-
Если нет какого-либо документа, то нужно не просто объяснить его отсутствие, но и предоставить документальные доказательства того, что документ восстановить невозможно. Свидетельство о рождении восстановить можно.
-
Тільки я ж в Канаді і не можу піти до загсу. Порадьте хто в Україні може онлайн відновити свідоцтво про народження.
-
Недавно робила собі повторне свідотство про народження. Дійсно, замовляєте через дію, сплачуєте там пошліну, всі данні заповнюєте. І в кінці вам пропонують обрати РАГС , в якому зручно забрати своє свідотство або номер відділення НП , на яке відправити. Я забирала особисто. Дізнайтеся , можливо НП зробить для вас міжнародну пересилку через партнерів або нехай хтось забере за вас той лист і вже перешле вам у Канаду (є ж функція переадресації на іншого отримувача). Зробили швидко. Пару днів.
-
-
Pr это Вы получите только если будете работать на работе которая востребована, и то если проработаете и проплатите налоги
-
Это не так. Программы разные. Но действительно автрматически PR не выдается. Нужно успешно пройти иммиграционный процесс по одной из иммиграционных программ.
-
Доброго дня. Ситуація така: Отримав візу на старий закордонний паспорт, срок її дії, як і паспорта - ще 2,5 роки. Вже маю другий закордонний на 10 років. По прильоту в Канаду, як розумію, можу отримати ВоркПерміт на новий паспорт(на 3 роки). Що робити потім зі старим паспортом? Віза ж уже в середині Канади потрібна буде тільки на повторний в'їзд, якщо таке буде? На базі ВоркПерміту подаватись на продовження візи(нову візу в новий паспорт)?
-
Можно податься на новую визу в новый паспорт. Но если вы не планируете выезжать-заезжать в Канаду снова, то виза вам не нужна. Легальность вашего пребывания в Канаде подтверждается ворк пермитом.