UA to Canada CUAET
-
Машина маст хев?
-
вообще на glassdoor работу крайне редко ищут, только потенциальные зарплаты смотрят, и то они там далеко не всегда с реальностью совпадают
-
Народ, кто вез с собой животных в Канаду. Если можно пообщаться, ответьте....
-
Мне нужна информация, я везу собаку и кошку, чьи хозяева уже в Канаде. Паспорта на животных у меня, но владелец в паспорте не я ( дочка и сестра жены уже в Канаде). Это может стать проблемой?
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста. Это правда что прекратили 3000 давать? Спасибо.
-
Елена, здравствуйте. А у меня, что-то нет Просто моей родственнице так сказали.
-
Підкажіть, будь ласка, отримали листи на відправку паспортів тільки сьогодні ( подавали заявки в травні 2022). Вже закінчилась подача на візи, є сенс відправляти паспорти?
-
Чому немає сенсу? Так, програму закрили у липні. Але всі, хто встиг податися і були в очікувані, мають право вклеїти візу. Відправляйте паспорта на вклейку візи, якщо отримали листа. Ми подавалися на початку 2023 року, мені за тиждень прийшов запрос на паспорт, а чоловік чекав 11 місяців.
-
Так зачем вам подача на визы, если вы уже все подали и осталось только вклеить?
-
Доброго дня, шановні "Ждуни"! Нарешті це сталося. 26.05.22 подача аплікації для сім'ї (я, дружина, двоє дітей), 15.06.22 здача біометрії, 04.08.22 апрув для мене, 04.10.22 апрув для дітей. І потім тиша... І ось сьогодні довгоочікуваний апрув для дружини. В підсумку, 1 рік, 5 місяців, 4 дні. Не знаю чи допомогло чи просто співпало, але з серпня 2023 подавали Mandamus, два етапи було. Всім терпіння і віз!!!